Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac la Dan Petrescu: „Sunt consternat! FCSB a fost un fel de Real Madrid în Champions League”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 21:13

Mihai Stoica, un nou atac la Dan Petrescu: „Sunt consternat! FCSB a fost un fel de Real Madrid în Champions League

Mihai Stoica, prima reacţie după FCSB - Farul 2-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a lansat un nou atac la Dan Petrescu după meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie nervoasă la nici 24 de ore după partida din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul lui FCSB a răbufnit la adresa antrenorului campioanei României. Discursul lui Dan Petrescu, de la finalul derby-ului, l-a făcut pe MM să îşi iasă din minţi.

Mihai Stoica, un nou atac la Dan Petrescu. Ce a declarat după CFR Cluj – FCSB 1-1

Dan Petrescu a declarat că FCSB nu a avut nicio ocazie înainte de golul marcat de Florinel Coman din lovitură liberă. Mai mult decât atât, s-a plâns de distanţa la care a fost poziţionat zidul de Radu Petrescu.

O oră nu am fost foarte bine. Momentul psihologic a fost când a scos Târnovanu la ocazia lui Krasniqi. Dar, după, am fost un fel de Real Madrid în Champions League.

Acum, după atâţia ani, eu am fost consternat să aud că cineva de la CFR se plânge de arbitraj. Să zici că zidul stătea la 12 metri, nu se poate aşa ceva. Chiar a fost un arbitraj foarte bun. La asta nu mă gândeam vreodată, că cineva poate să spună ceva de zid. Hai să fim serioşi, e ridicol să avem discutii din astea.

Reclamă

E prima dată, în 30 de ani de când sunt în fotbal, când aud aşa ceva. Bă, e strigător la cer! E un rezultat echitabil.

Am primit gol din neşansă. Nu pot să spun că meritam să câştigam, dar nu am jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în minutul 19, când Daniel Bîrligea a deschis scorul. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap, după ce a a executat perfect o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB 1-1. Dan Petrescu, debusolat după remiza din derby

Dan Petrescu a fost debusolat după remiza din derby. A fost nemulţumit de deciziile luate de brigada de arbitri.

Cum să ne convină? E a treia oară când conducem şi nu câştigăm. Astăzi nu am ce să le reproşez băieţilor. Până la lovitura liberă nu ţin minte nicio ocazie de-a lor. Mi s-a părut zidul la 12 metri, cred că a fost un penalty la Birligea. Avem trei meciuri bune, dar puţine puncte. Nu câştigi campionatul fără puncte.

E un an de zile în care avem cele mai multe goluri, atacăm, vrem să câştigăm. Dar s-a întâmplat să fie faza asta din nimic. Avem 10 meciuri la rând fără înfrângere, 5 victorii. Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă ştim că suntem la 4 puncte de Farul. Farul e favorită acum, dar trebuie să joace de două ori cu FCSB. Sper să intre cât mai repede Camora şi Boateng.

Petrila a intrat foarte bine, dar ca realizări mai nimic. Birligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Aş vrea să ştiu şi eu ce are, dar cred că nu e nimic grav acum. A zis că nu mai poate să alerge.

Nu ştiu dacă lupta e numai în 3, să vedem dacă Craiova sau Rapid au renunţat. Nu cred, la cum îi ştiu eu. Nu ştiu dacă va fi o luptă în 3, rămâne de văzut asta!„, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Echipa lui Dan Petrescu a rămas la patru puncte în spatele liderului Farul. Pentru CFR Cluj urmează un nou meci acasă, cu Sepsi. FCSB va juca pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, mesaj dur pentru Dan Petrescu
  • Ce a declarat la o zi după CFR Cluj – FCSB 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și