Închide meniul

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu, după gestul golănesc din meciul cu Sepsi: „Este un fotbalist ideal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2022, 14:26

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu, după gestul golănesc din meciul cu Sepsi: „Este un fotbalist ideal!

Mihai Stoichiță i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu

Profimedia

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu, după ce căpitanul Universităţii Craiova a făcut un geste golănesc în timpul partidei cu Sepsi, din returul semifinalei Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Universității Craiova și-a pierdut mințile în minutul 86 al meciului cu Sepsi și l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski. Bancu a primit direct cartonașul roșu. Universitatea Craiova a pierdut cu 3-1, la general, și a ratat calificarea în finala Cupei României.

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu

„Nicușor Bancu are evolutii destul de bune, este un jucator care face foarte bine faza de atac. Mai trebuie doar să se adapteze puțin la zona asta a terenului, la poziția de fundaș stanga. Nu este ușor pentru că el a fost pus să joace aici, dar cred că într-un alt sistem, Bancu este un fotbalist ideal, într-un 3-4-3 de exemplu, să joace mijlocaș de bandă stângă.

Cred că acel sistem i se potrivește de minune lui Nicușor. Craiova își propune foarte mult în fiecare an, și campionatul, și cupa, dar nu reușește și asta duce la o presiune foarte mare, de aici și starea tensionată din meciul cu Sepsi (n.r. făcând referire la ieșirea nervoasă a lui Bancu)”, a declarat Mihai Stoichiță la Pro Arena.

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Gest golănesc al căpitanului de la Universitatea Craiova

Fundașul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, amintind de gestul memorabil făcut de Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006.

Reclamă

Jucătorul lui Sepsi a căzut secerat la pământ, iar Bancu nu s-a oprit. Căpitanul Craiovei a aruncat cu mingea în el, în timp ce macedoneanul se resimțea pe gazon. Nicușor Bancu a fost eliminat de arbitrul central Horațiu Feșnic.

„Gestul lui Bancu e incalificabil. Bancu va plăti”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 86, când Sepsi conducea deja cu 1-0 în Bănie. Marius Ștefănescu a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o acțiune personală minunată.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul covăsnenilor a trecut în viteză chiar pe lângă Bancu și a finalizat cu un șut din unghi, printre picioarele lui Mirko Pigliacelli.

Sepsi a câștigat cu 3-1 la general, după 2-1 în tur, și s-a calificat în finala Cupei României. În ultimul act, formația lui Cristiano Bergodi va juca împotriva lui FC Volunari. Finala se va disputa pe 19 mai, pe stadionul Giulești.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt dezamăgit!”

Universitatea Craiova avea nevoie de o „remontada” după eșecul cu 1-2 din tur. Oltenii nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și au pierdut și returul, 0-1.

„Supărare, dezamăgire. Am avut trei-patru ocazii mari, luăm cartonaș roșu. Dezamăgitor. Nu știu de ce nu am fost mai atenți în fața porții. Din păcate, e o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente, am tratat cu ușurință faze de a marca. Puteam să fim mai lucizi, mai conștienți de faptul că aveam șanse să marcăm. Nu e vorba de meci decisiv și că nu avem valoare, problema e că nu am fost inspirați.

Din acea fază (n.r. – ratarea lui Andrei Ivan), noi am primit gol. Ești singur, poți să preiei mingea, poți să faci ce vrei. Vă dați seama că Bancu a alergat mult, a fost presiune, nu e ceva de scuzat. Este matur, e jucător profesionist, e jucător de națională, liderul nostru de la echipă, gestul nu este okay. Acest final noi ni l-am făcut dramatic. O să terminăm și o să luăm anumite decizii”, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Recomandări
  • Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și