Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Reacția lui Mihai Rotaru după eliminarea din Cupa României. Ce a spus despre gestul grosolan al lui Nicușor Bancu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 22:22

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Reacția lui Mihai Rotaru după eliminarea din Cupa României. Ce a spus despre gestul grosolan al lui Nicușor Bancu

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Oltenii au fost eliminați din Cupa României. Mihai Rotaru l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf, dar și pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 86, Nicușor Bancu și-a pierdut mințile și l-a lovit pe Ashkovski în stilul lui Zidane. Rotaru

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Reacția lui Mihai Rotaru

„E o decepție. Nu am o explicatie. S-au gestionat foarte prost anumite situații în atac. Meciul îl văd ca suporter, nu ca analist. Ca bani nu ne afectează, pentru că primele pentru Cupa României sunt mai mari decât ceea ce încasăm din bilete și vânzări. Vă dați seama, nu i-au decizii la cald. Nu începem să ne aruncăm cu părerile. Laurențiu a început o treabă, trebuie să o continuăm.

Am greșit toți. Gestul lui Bancu e incalificabil. Bancu va plăti. În momentul când ceva merge prost, se ia o decizie, dar nu la cald. Trebuie să fie făcute calculele, de mâine, de poimâine. Nu fac asta, pot fi varii motive pentru care nu reziliez, mă interesează ca cine muncește să-și facă treaba corect. Trebuie să vedem unde am greșit. Trebuie să ne calificăm în preliminariile Conference League. Jucătorii, antrenorii nu aveau vacanța. Acum chiar nu mai au deloc”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt dezamăgit!”

Universitatea Craiova avea nevoie de o „remontada” după eșecul cu 1-2 din tur. Oltenii nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și au pierdut și returul, 0-1.

Reclamă

„Supărare, dezamăgire. Am avut trei-patru ocazii mari, luăm cartonaș roșu. Dezamăgitor. Nu știu de ce nu am fost mai atenți în fața porții. Din păcate, e o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente, am tratat cu ușurință faze de a marca. Puteam să fim mai lucizi, mai conștienți de faptul că aveam șanse să marcăm. Nu e vorba de meci decisiv și că nu avem valoare, problema e că nu am fost inspirați.

Din acea fază (n.r. – ratarea lui Andrei Ivan), noi am primit gol. Ești singur, poți să preiei mingea, poți să faci ce vrei. Vă dați seama că Bancu a alergat mult, a fost presiune, nu e ceva de scuzat. Este matur, e jucător profesionist, e jucător de națională, liderul nostru de la echipă, gestul nu este okay. Acest final noi ni l-am făcut dramatic. O să terminăm și o să luăm anumite decizii”, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit de Mirel Rădoi

Aventura lui Reghecampf în Bănie se apropie de final. Potrivit Fanatik, antrenorul de 46 de ani ar putea fi demis la finalul sezonului, iar în locul său ar urma să fie instalat Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru se află de multă vreme pe urmele lui Rădoi. Patronul Universității Craiova l-a mai dorit și în 2020, dar fostul căpitan din Ghencea se afla sub contract cu FRF, pe banca naționalei României.

Acum, Rădoi se află fără angajament din luna noiembrie a anului trecut, iar Rotaru vrea să-l aducă în Bănie.

Chiar dacă Reghecampf mai are un an de contract cu Universitatea Craiova, există șanse mari să nu își ducă înțelegerea la bun sfârșit.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și