Închide meniul

Mihai Stoichiţă, mesaj ferm în privinţa evoluţiilor lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu a făcut nimic deosebit”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 10:04

Reclamă
Mihai Stoichiţă, mesaj ferm în privinţa evoluţiilor lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu a făcut nimic deosebit

Mihai Stoichiţă, mesaj ferm în privinţa evoluţiilor lui Dorin Rotariu la FCSB

Mihai Stoichiţă şi Dorin Rotariu / colaj Profimedia Images, Hepta

Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj ferm în privinţa evoluţiilor lui Dorin Rotariu la FCSB. Adus recent de Gigi Becali la „roş-albaştri”, Rotariu a fost introdus imediat în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul lui Iosif Rotariu a jucat în meciurile cu FC Voluntari, 0-0, şi Petrolul, 2-2, dar nu s-a remarcat prin ceva ieşit din comun. În meciul cu Petrolul, Rotariu a jucat vârf împins, aşa cum anunţa Gigi Becali.

Mihai Stoichiţă, mesaj ferm în privinţa evoluţiilor lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu a făcut nimic deosebit”

”Se vede că Rotariu are calități bune, dar deocamdată nu explodează la Steaua (n.r. FCSB). Nimic deosebit prin care să facă diferența în joc. Îl așteptăm, e și normal, au trecut doar două jocuri de când a apărut aici. Se vede că este un jucător talentat, un jucător care are potențial.

E prematur să ne pronunțăm asupra evoluțiilor lui, mai are timp să se acomodeze acolo, să se integreze, pentru că el face parte din panoplia de individualități a acestei echipe pe care o subliniau atât Giani Kiriță, cât și Vivi Răchită.

Probabil că și aceste noi apariții în echipă duc la o omogenizare mai grea a unui grup. Asta este cu Rotariu și nimic mai mult. Unde va juca în meciul următor asta depinde de cei de acolo”, a declarat Mihai Stoichiță pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că Dorin Rotariu va juca vârf împins la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Dorin Rotariu va juca vârf împins la FCSB. Patronul „roş-albaştrilor” a precizat că va transfera un atacant în iarnă, dar până atunci caută soluţii pentru centrul atacului.

Chiar dacă nu este poziţia obişnuită a lui Dorin Rotariu, nepotul lui Iosif Rotariu a trebuit să joace acolo cu Petrolul. Nu a reuşit însă să marcheze.

În cazul lui Rotariu a fost intenția să joace o repriză. E tot greșeala mea. Am zis să joace. Nu pot spune că am fost încântat, nu aveam cum. Dar nu pot spune nici că a jucat slab. El a dat o pasă care putea să se transforme în gol.

Reclamă 4 / 0/3

Noi avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă poate juca el acolo. Eu vă spun gândurile mele, ce fac eu. Ce comentează ei, e problema lor. Becali e pe primul loc. Trebuie un atacant de valoare. Zice Vulturar că a găsit un atacant, l-am studiat și noi, dar nu prea…

Să vedem. Vom lua unul valoros. Dacă nu, jucăm cu Rotariu atacant. Și cu Băluță în dreapta. Și dacă nu merge, schimbăm între ei. Asta până în iarnă, când vom aduce un atacant”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Ce spunea Gigi Becali despre evoluţia lui Dorin Rotariu cu FC Voluntari

Gigi Becali a spus despre Dorin Rotariu, după debutul acestuia cu Voluntari, că nu a fost impresionat de jucător, dar a subliniat că acesta nu a jucat rău.

Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă. Pe Lixandru nu îl veţi mai vedea inter, iar pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă.

Am tras nişte concluzii. Rotariu, aşa a fost intenţia, de când l-am băgat, să joace o repriză. Ei au spus: ‘Foarte bun, calitate, dar pe final puţin căzut’. Eu am zis că nu contează, joacă fiindcă am spus că joacă. Nu pot să spun nici că am fost încântat de el, că nu aveam cum, nici că a jucat rău. A dat o pasă care putea fi gol.

Avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu, să vedem dacă poate juca acolo”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după FCSB – FC Voluntari 0-0.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și