Închide meniul

Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti

Publicat: 19 septembrie 2024, 9:48

Reclamă
Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul. Câţi bani va plăti

Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea. Daniel Moraru este gata să îşi bage banii la echipa din Constanţa, chiar dacă nu este un fan al fotbalului. Omul de afaceri a recunoscut cum a fost convins de Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supranumit „Regele Exporturilor”, Moraru este în negocieri avansate pentru a deveni acţionar minoritar la Farul. El ar urma să preia un pachet de 10% din acţiuni pentru mai mult de un milion de euro.

Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea

Daniel Moraru a precizat că un rol important în luarea deciziei l-a avut academia pe care o are Gică Hagi.

Cu Gică Hagi mă știu de mai multă vreme. Suntem din același oraș. Suntem în discuții pentru 10% din acțiuni și vor fi și alți acționari tot cu pachete de 10%. Acționarii vor fi localnici. Mie nu îmi place fotbalul. Am dat de zece ori în viață cu piciorul în minge. Pur și simplu cred în Gică Hagi, cred în ce a făcut pentru Constanța. E important și faptul că are curaj să investească în continuare, are 800 de copii pe care îi îndrumă în cadrul clubului și al academiei și asta înseamă foarte mult.

Am ajuns în această postură dintr-o discuție în alta am ajuns în a mă implica ca și investitor. Nu a fost o chestiune premeditată. Eu nu am știut că el are 800 de copii pe care îi pregătește. Peste două treimi din acești copii îi pregătește pro bono. Asta pentru mine înseamnă foarte mult. Sunt și alți oameni care în urma analizei vor dori să investească în Farul, nu ca și investitori strategici ci pur și simplu ca novice așa cum sunt și eu„, a declarat Daniel Moraru pentru cancan.ro.

Reclamă
Reclamă

Acesta asigură că nu va urma „modelul” lui Gigi Becali, dacă va alege să îşi investească averea la Farul.

La Farul nu mă voi implica pe partea tehnică sub nicio formă. Mă voi implica doar financiar. Încă purtăm discuții. E vorba despre ce se dorește pentru a promova pachete și pentru alți investitori. Voi plăti mai mult de un milion de euro pe procentul de 10% de acțiuni. În 30, 45 de zile va fi totul oficial între mine și Farul Constanța„, a mai spus omul de afaceri.

Gică Hagi va rămâne acţionarul majoritar al clubului, cu 69,90%. Rivaldo şi Ciprian Marica au câte 10% din acţiuni, în timp ce Zoltan Iaşko are 0,10%.

Reclamă

Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!”

Hagi a spus că nu mai vrea să fie acţionarul majoritar şi vrea să deţină doar 10 la sută din acţiuni. Mai mult, Hagi a cerut să se urgenteze construirea unui stadion nou în Constanţa.

(N.r. Despre stadion) Cel mai bine îl întrebați pe Gică Popescu! E președintele de la Farul, știe cel mai bine ce s-a discutat. Ori să dea un comunicat…din ce știu eu, 100% se va face, din septembrie încep lucrările. E chestiune de ultime detalii. Primul stadion va fi cel de la Constanța, noi vom primi aprobarea primară, am depus primii. Dar întrebați-l pe el, am încredere totală că se va face. Sper cât mai repede, d-asta am și demolat stadionul. Trebuia să începem acum un an. Sper să vină lucrurile, orice oraș mare are nevoie de un stadion nou. Asta aduce oameni la stadion, aduce bani.

(N.r. Despre cedarea acțiunilor) Trebuie să vină oameni cu bani, eu acționar la Farul voi rămâne, cu 10 procente. Dar nu mai vreau să fiu acționarul majoritar, nu sunt miliardarul număr 1 din România. Să ții un club de fotbal, la pretențiile pe care le vrea Hagi, e greu! Hagi s-a născut să câștige, nu să existe. Cât sunt eu, trebuie să se gândească toți la asta, e Hagi pe bancă, câștigăm tot! Cu salarii mici, așa de ușor se trece peste tot. Minunea nu există, ea vine dacă știi să lucrezi. Minunea care s-a întâmplat la Farul…din când în când”, a declarat Gică Hagi, la o conferință de presă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și