Închide meniul
Video

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 17:32

Reclamă

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu Senior a mărturisit că nici nu a avut ce să îi spună fiului său, Răzvan, după eşecul care l-a consumat mult pe antrenorul lui PAOK. „Era negru de supărare”, a dezvăluit Mircea Lucescu despre fiul lui, Răzvan.

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

PAOK – Club Brugge s-a terminat 0-2. Scorul la general a fost 3-0 pentru Brugge, care a eliminat echipa greacă din Conference League.

În retur, cele două goluri ale meciului au fost marcate de Ferran Jutgla (min. 33, 45).

Jucătorii (n.r. lui PAOK) au fost puţin înfricoşaţi de nivelul la care au ajuns, de miza jocului.

Reclamă

„PAOK n-a mai fost echipa pe care am văzut-o în meciurile anterioare”

Jocul a fost dominat şi câştigat pe merit de Brugge. N-a mai fost PAOK acea echipă pe care am văzut-o în meciurile anterioare, departe de jocul făcut cu Frankfurt, la Frankfurt şi acasă, sau cu Dinamo Zagreb, dar eu pun pe seama acestei situaţii.

Au avut şi nişte necazuri, cu jucători care s-au îmbolnăvit şi au lipsit 3-4 zile de la antrenament. În perioada asta e foarte greu.

Acum concentrarea e pe campionat. Nu va fi uşor nici acest lucru pentru că sunt, totuşi, 3 echipe puternice în Atena. E lupta asta între Salonic şi Atena. A rămas singurul obiectiv (n.r: titlul în Grecia). Sper ca băieţii să treacă peste acest moment, să îl trateze ca pe un accident pe parcurs şi să revină cu aceeaşi poftă de joc pe care au avut-o în meciurile anterioare.

Reclamă 4 / 0/3

Dar mai ales organizarea de joc (n.r.: să revină), pentru că şi-au pierdut la un moment dat orientarea în teren. Au făcut greşeli de poziţionare, de organizarea jocului, ceea ce nu se întâmpla înainte la Răzvan.

(n.r.: Ce i-aţi spus lui Răzvan?) Ce să-i spun… N-aţi vrea să fiţi în pielea unui antrenor atunci când pierde un astfel de meci. Era negru la faţă”, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport, la sosirea în ţară, după ce a fost la meciul PAOK – Club Brugge 0-2.

Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor”

Răzvan Lucescu a tras o concluzie amară, după ce PAOK a ratat calificarea în semifinalele Conference League. Antrenorul român a transmis că Brugge a meritat victoria, mărturisind că echipa sa a făcut un mare pas în faţă, prin faptul că a ajuns în două sferturi de finală ale unei competiţii europene, în ultimii trei ani.

PAOK a fost învinsă în retur de către Brugge, scor 0-2, şi a fost astfel eliminată din sferturile Conference League.

Răzvan Lucescu a mai transmis că a avut mulţi jucători care s-au confruntat cu probleme medicale şi i-a taxat pe unii care nu au fost la nivelul lor maxim. Antrenorul român a mai transmis că Brugge are un plus de experienţă la nivel european, faţă de echipa sa, PAOK.

„Am făcut o treabă bună în acest sezon, băieţii au muncit. Este un pas mare pentru noi faptul că am ajuns în sferturile unei competiţii europene, pentru a doua oară în trei ani. Asta arată că am făcut un pas în faţă. Am înfruntat un adversar care are multă experienţă în Europa. Anul trecut a jucat în Champions League, deci are o experienţă diferită şi cred că a meritat calificarea, după aceste două meciuri.

Calificarea se judecă în detaliu. Cred că toate detaliile au fost în favoarea lui Brugge. Nu vreau să vorbesc despre alte lucruri care nu au legătură cu fotbalul. Totuşi, am jucat cu doi jucători care nu sunt la capacitate maximă.

Reclamă

Chiar şi pe stadion am avut astfel de jucători care s-au confruntat cu probleme. Şi cu toate acestea, am dat 150%, dacă cineva nu este la nivel maxim, nu este în favoarea noastră. Am avut şi asta, dar nu vreau să comentez”, a declarat Răzvan Lucescu, conform sport24.gr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și