Închide meniul

Mirel Rădoi nu se poate bucura din plin de victorie: „Nu e ușor! Gigi Becali e nașul meu, Dică e finul meu”. Ce a spus despre selecția lui Edi Iordănescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 septembrie 2022, 0:23

Mirel Rădoi nu se poate bucura din plin de victorie: „Nu e ușor! Gigi Becali e nașul meu, Dică e finul meu. Ce a spus despre selecția lui Edi Iordănescu

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mirel Rădoi nu se poate bucura din plin după victoria din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din cauza trecutului său roș-albastru. Antrenorul oltenilor a recunoscut că, ținând cont de relațiile excelente pe care le are cu Gigi Becali și Nicolae Dică, nu se poate exterioriza prea mult după succesul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi s-a arătat extrem de mulțumit de jocul echipei sale. Oltenii au urcat pe locul 4 în Liga 1, după primele 11 etape.

Mirel Rădoi nu se poate bucura din plin de victorie: „Gigi Becali e nașul meu, Dică e finul meu”

Mirel Rădoi a vorbit și despre selecția făcută de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. Tehnicianul Craiovei și-a anunțat susținerea necondiționată pentru selecționerul „tricolorilor”.

„Cred că diferența de scor putea să fie mult mai mare în prima repriză. Cred că și posesia și ocaziile au fost de partea noastră. În a doua repriză am început să fim presați și nu am mai reușit să ducem mingea de pe o parte în alta a terenului.

(N.r. – Cum te simți, ținând cont că ți-ai învins fosta echipă?) E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut în general. Din punctul ăsta de vedere, nu e ușor, dar trebuie să fac tot ce e posibil pentru Universitatea Craiova. Nu pot să mă bucur la maximum de victorie. Vă dați seama, îmi e greu, patronul echipei (n.r. – Gigi Becali) e nașul meu, Dică e finul meu, nu sunt într-o poziție în care să radiez de bucurie.

Reclamă

Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiți-vă că după două decizii în defavoarea noastră, puteam să fiu dat afară. Din acest motiv și arbitrii, la fel ca noi, trebuie să fie atenți.

Nu vreau să încep să-i fac selecția lui Edi. Sunt fundași centrali în Liga 1, nu doar la Craiova. Tamaș, de exemplu. Am fost în locul lui Edi și, indiferent dacă ne plac sau nu deciziile lui, trebuie să fim alături de el.

(N.r. – Despre hârtia pe care le-a trimis-o jucătorilor în timpul meciului) Ne-am pierdut reperele, zonele, și am fost nevoit să schimb din nou sistemul.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – FCSB are 4 jucători la națională, deși e pe locul 14) E și un context ciudat. Într-adevăr, s-au calificat în Europa, au jucători talentați. Ne reprezintă și ei și CFR și trebuie să adune cât mai multe puncte. Nu cred că locul din Liga 1 trebuie să fie categoric pentru FCSB și Edi Iordănescu când vine vorba de selecția jucătorilor.

(N.r. – Cum vezi perioada actuală pentru națională?) Dificilă. E foarte greu să duci din punct de vedere fizic, să ai un grup de 7-8 jucători care să ducă meciuri din 3 în 3 zile. Orice s-ar întâmpla, indiferent de cum va arăta primul „11”, trebuie să fim alături de antrenor, din postura de suporter al echipei naționale”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Nicolae Dică, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB

Nicolae Dică a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pe ghinion pentru debutul slab de campionat. „Mr. Nick” e însă optimist că poate să redreseze situația.

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și