Închide meniul

Mirel Rădoi, propus la FCSB: ”E o variantă mai bună decât Laurențiu Reghecampf!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 22:29

Mirel Rădoi, propus la FCSB: ”E o variantă mai bună decât Laurențiu Reghecampf!”

Mirel Rădoi este aproape de a semna cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este dorit la Universitatea Craiova / Profimedia

Mirel Rădoi a fost propus la FCSB de Ionel Ganea. Fostul internațional român este de părere că antrenorul este o variantă bună pentru echipa lui Gigi Becali. Ba mai mult, ”Ganezul” spune că fostul selecționer este mai potrivit chiar și decât Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, antrenată de Toni Petrea, a încheiat sezonul pe locul 2 în Liga 1. Gruparea roș-albastră a ratat posibilitatea de a juca cu titlul pe masă după ce remizat cu FC Voluntari, scor 2-2, pe Arena Națională.

Mirel Rădoi, propus la FCSB

”Eu zic că Rădoi ar fi o variantă bună și ar fi potrivit la FCSB. Mai bună decât Reghecampf. Rămâne de văzut. Steaua are un lot foarte bun, poate peste CFR Cluj, mulți jucători tineri.

Dacă stai numai să joci în campionatul intern nu acumulezi experiență internațională și așa e foarte greu să evoluezi”, a declarat Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa naţională, antrenorul de 41 de ani a explicat de ce exclude posibilitatea de a colabora din nou cu naşul său, Gigi Becali.

Reclamă

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în 2015, dar nu mai are de gând să revină la echipa roş-albastră. Motivul principal, spune fostul selecţioner, este Gigi Becali, care ar decide tot ce se întâmplă la echipă.

„Nu cred la FCSB, a fost deja un episod, nu s-a terminat bine pentru mine și pentru nașul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am vorbit, am început să îmbătrânesc, nu mai avem timp să ne împăcăm. Cel mai bine e să ne vedem fiecare de drumul lui. Plus că nașului meu îi place să se implice, iau eu nu sunt de acord cu asta. N-are rost să continuăm un al doilea episod.

Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape și să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero. N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aștept să mă dea afară după trei luni”, a transmis Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, „nominalizat” pentru antrenorul anului

Gigi Becali va fi nominalizat la premiul pentru antrenorul anului, e de părere Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF l-a îndemnat pe patronul de la FCSB să-și ia licența PRO.

Gigi Becali e implicat activ la FCSB. Dumitru Dragomir l-a invitat pe latifundiarul din Pipera să meargă și mai departe de atât.

„Domnul Becali este capitalistul numarul 1 in aceasta tara, el asa a inteles capitalismul. Si asa este capitalismul, cel facut de Gigi Becali. Nici nu-l intereseaza (n.r. – de titlu). Pe el il intereseaza sa castige.

In capitalism, sa castigi bani! Bai, fatele meu, suporterul e ca la teatru, te duci platesti biletul. Iti place teatrul, il comentezi la superlativ. Nu iti place, le mai tragi cate o injuratura, dar te duci si a doua oara.

Asa e si la fotbal, te duci platesti biletul, injuri de te ia mama naibii. Trei sferturi din spectactatori sunt pusti, copii care vin sa se descarce acolo.

(n.r. – antrenorul anului viitor?) Gigi Becali! Sa isi ia licenta”, a spus Dumitru Dragomir.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și