Închide meniul
VIDEO

Momentul în care jucătorii Farului au primit noul trofeu al Ligii 1: „Am scris istorie!”. Imaginile bucuriei de la Ovidiu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 0:38

Momentul în care jucătorii Farului au primit noul trofeu al Ligii 1: „Am scris istorie!. Imaginile bucuriei de la Ovidiu

Momentul în care jucătorii Farului au primit noul trofeu al Ligii 1

Sărbătoare pe teren, la Ovidiu / Facebook Farul

Momentul în care jucătorii Farului au primit noul trofeu al Ligii 1 a fost unul cu adevărat spectaculos. Echipa lui Gică Hagi a devenit campioana României după ce a învins-o pe FCSB, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un start nebun de meci şi a condus cu 2-0, după golurile marcate de Adrian Şut (8) şi Andrea Compagno (17). Trupa „Regelui” Hagi a redus din diferenţă chiar înainte de pauză, prin brazilianul Mateus (42). După pauză, Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr-o centrare a lui Casap. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, prin Louis Munteanu.

Momentul în care jucătorii Farului au primit noul trofeu al Ligii 1

Jucătorii Farului au primit, pe rând, medaliile de campioni. Ultimul care a intrat pe teren a fost chiar Gică Hagi, care a avut-o alături de el pe soţia Marilena Hagi. Au urmat momente impresionante, când a fost acordat trofeul. Imagini au fost postate pe pagina oficială de Facebook a Farului.

Hagi s-a descătuşat după ce a primit medalia de campion şi a făcut turul stadionului alături de mai mulţi copii. A fost o bucurie de nedescris pentru cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Reclamă

M-am îndrăgostit de a fi campion, am făcut o minune la Constanţa! Titlul se planifică în vară. Dacă nu vin jucători, nu are ce să iasă. Eu doar am planificat cu staff-ul şi am fost inspirat în decizii.

Ştiam că e meciul în care se vor marca goluri multe. Ne bucurăm că am avut controlul. Acum suntem puternici, toată Constanţa e fericită! Acum trebuie să facem o echipă foarte bună. Nu mai suntem Viitorul, suntem Farul.

Dedic titlul jucătorilor. Eu am muncit cu ei şi ei au muncit cu mine. Şi bineînţeles, soţia că mă suportă şi copiii pe care îi am, amândoi. Ea m-a lăsat să cheltui toţi banii, e cu mine, e lângă mine. Când acasă lucrurile nu stau bine… m-a lăsat să cheltui bani, mulţi„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Farul este singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor. Constănţenii vor lua startul în primul tur preliminar, dar coeficientul de 4.000 pe care îl are echipa lui Hagi este sinonim cu un traseu infernal.

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Care sunt echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Încă mai pot apărea mici modificări, din cauza faptului că mai sunt campionate în care nu se cunoaşte clasamentul final.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și