Închide meniul

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua. „Pisica” a semnat cu Rapid

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 18:29

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua. „Pisica a semnat cu Rapid

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua

Bogdan Lobonţ, la un meci disputate pe stadionul Rapid / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Lobby” a ales să semneze cu echipa la care a evoluat ca jucător, Rapid. Iată motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost portar al naţionalei României, Bogdan Lobonţ va fi antrenor cu portarii la Rapid.

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua

Potrivit fanatik.ro, Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua pentru că ar fi vrut ca anumite clauze să fie introduse în contractul lui.

Clubul Armatei nu a fost de acord cu acest lucru, iar Bogdan Lobonţ s-a reorientat şi îi va pregăti pe portarii Rapidului. Lobonţ vorbea în trecut despre Horaţiu Moldovan, portarul echipei giuleştene şi, mai nou, al naţionalei României.

Experienţa lui Bogdan Lobonţ îi va prinde cu siguranţă bine lui Horaţiu Moldovan, care a greşit grav în ultimul meci, pierdut de Rapid cu FC Voluntari. Moldovan a gafat la ambele goluri marcate de FC Voluntari, în victoria echipei antrenate de Marin Dună, cu 2-1.

Reclamă

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid! „Pisica” a revenit în Giuleşti după 23 de ani

Bogdan Lobonţ (45 de ani) a fost prezentat oficial la Rapid. „Pisica” a revenit după 23 de ani în Giuleşti, şi va fi noul antrenor cu portarii la clubul de sub Grant.

Bogdan Lobonţ a fost liber de contract, până la semnarea contractului cu Rapid, după ce în iunie a plecat de pe banca naţionalei U20 a României.

Rapid a oficializat faptul că Bogdan Lobonţ va fi noul antrenor cu portarii de la clubul din Giuleşti. Fostul portar a revenit la formaţia giuleşteană după 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Pisica” a evoluat la Rapid în perioada 1997 – 2000, atunci când reuşea să câştige şi un titlu de campion alături de giuleşteni, în 1999. Lobonţ pleca de la Rapid în 2000, atunci când Ajax îl transfera în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Rapid vrea să transfere doi jucători de la Farul

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de top de la Farul! Patronul Rapidului s-a întâlnit cu Cristiano Bergodi şi i-a promis că îi aduce doi fotbalişti cu care să se poate bate la câştigarea titlului. E dispus să îi ofere o sumă importantă de bani lui Gică Hagi.

„Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an”, a spus Dan Şucu.

Potrivit fanatik.ro, cei doi jucători pe care îşi doreşte să îi transfere patronul Rapidului sunt Tudor Băluță și Andrei Borza. Pentru cei doi internaţionali, Dan Şucu este dispus să plătească aproape 1.5 milioane de euro.

Rapidiştii sunt gata să achite 650.000 de euro pentru mijlocaşul Tudor Băluţă, iar pentru fundaşul stânga de 17 ani pun pe masă 800.000 de euro. Ambii ar putea ajunge, în cel mai scurt timp, în Giuleşti. Dan Şucu vrea să profite de faptul că Băluţă (24 de ani) a intrat în ultimul an de contract.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și