Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali nu vrea să îl transfere pe Ermal Krasniqi la FCSB: „Nu avem ce face cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 20:17

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali nu vrea să îl transfere pe Ermal Krasniqi la FCSB: „Nu avem ce face cu el!

Gigi Becali ameninţă că ia decizia radicală

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Motivul pentru care Gigi Becali nu vrea să îl transfere pe Ermal Krasniqi la FCSB. Patronul de la FCSB şi-a arătat public aprecierea pentru jucătorul de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că nu are nevoie de Ermal Krasniqi la FCSB pentru că joacă pe aceeaşi poziţie cu Florinel Coman şi cu Octavian Popescu. Mai mult, Becali e convins că CFR Cluj cere bani mulţi.

Motivul pentru care Gigi Becali nu vrea să îl transfere pe Ermal Krasniqi la FCSB

„Nu mai fac niciun transfer pentru că nu mai e nevoie. Nu mai ştim pe cine să băgăm ca să fie toată lumea mulţumită. Am zis că îmi place de Krasniqi, nu că îl vreau. Nu cred că putem să îl luăm. Cred că cer mulţi bani. Nu are unde să joace, sunt Tavi Popescu şi Florinel Coman acolo. Nu avem ce să facem cu el”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, din Ghencea

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, care se va disputa pe stadionul din Ghencea. Confruntarea din etapa a 4-a a Ligii 1 va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Patronul roş-albaştrilor l-a anunţat pe rivalul său din Gruia să îşi ia gândul la victorie. „Nimeni de pe tot globul ăsta nu mai poate să ne bată!”, a fost reacţie triumfătoare a latifundiarului din Pipera.

Reclamă

Mi-a plăcut CFR Cluj. Credeam în Craiova, dar amândouă echipele sunt. Și Craiova mi-a plăcut cât are benzină, are jucători tehnici, valoroși. Și CFR, nu mă așteptam. Îmi place mult Krasniqi.

El (n.r. – Neluțu Varga), săracul, vrea să vândă, dar nu mai are piață, n-are etichetă, n-are marcă. Pui Neluțu, pui Becali, păi ce facem? Să vedem, pune eticheta Becali și pune eticheta Neluțu.

Niciodată în viața lor nu poate să ne bată. Nu mai poate să ne bată nimeni. Un egal poți să mai zici, dar ca să spui că poate cineva să ne bată pe noi, nu mai poate. Nimeni, nimeni, nimeni de pe tot globul ăsta„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB şi CFR Cluj se vor lupta pentru primul loc din Liga 1. Roş-albaştrii au maximum de puncte şi sunt urmaţi de echipa lui Mandorlini, care are 2 victorii şi o remiză. Până la derby-ul din etapa a 4-a, granzii României au de disputat meciurile din Conference League.

FCSB se va duela cu CSKA 1948 Sofia şi are avantajul rezultatului din Bulgaria, scor 1-0. CFR Cluj va avea o misiune mult mai dificil[ cu Demirspor. A fost 1-1 în Gruia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și