Închide meniul

Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1! Doru Popadiuc s-a bucurat degeaba

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 18:11

Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1! Doru Popadiuc s-a bucurat degeaba

Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1

CS Mioveni - Chindia Târgoviște / orangesport.ro

Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1! Doru Popadiuc a marcat un gol fabulos în minutul 6 al partidei CS Mioveni – Chindia Târgoviște, însă reușita a fost anulată din cauza unei poziții de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se stabili poziția de ofsaid, arbitrii din camera VAR au analizat faza cinci minute.

Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1

În minutul 6 al partidei CS Mioveni – Chindia Târgoviște, Doru Popadiuc, aflat în flancul drept, la marginea careului gazdelor, a trimis un șut plasat la colțul lung. Într-un mod incredibil, mingea s-a dus direct în vinclul porții.

Însă, reușita fabuloasă a lui Popadiuc a fost anulată, din cauza unei poziții de ofsaid în care s-a aflat unul dintre colegii săi, înainte ca mingea să ajungă la el.

Motivul pentru anulat golul începutului play-out Liga 1
Golul înscris de Doru Popadiu, în CS Mioveni – Chindia Târgoviște / orangesport.ro
Poziția de ofsaid, din cauza căreia golul lui Doru Popadiuc a fost anulat, în CS Mioveni – Chindia Târgoviște / orangesport.ro

Echipele de start de la CS Mioveni – Chindia Târgoviște:

Reclamă

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, M. Pedroso – Panait, Lixandru, Lepistu – Antal, B. Rusu, Buziuc
Rezerve: M. Bucur, I. Balaur, Burnea, V. Pop, D. Toma, Carnat, R. Gutea, L. Rădescu, Benchaib
Antrenor: Nicolae Dică

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, C. Dumitrașcu – Dulca, Akhmatov – A. Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, C. Dinu, Perianu, S. Buș, A. Mihaiu, Vorobjovas, Orozco, A. Ioniță
Antrenor: Anton Petrea

În actualul sezon, Doru Popadiuc a marcat șapte goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică: „Nu este un meci decisiv!”

„E o partidă importantă pentru noi, la fel cum sunt toate… întâlnim un adversar bun, care l-am întâlnit şi acum cam o lună de zile; şi atunci am avut un meci greu, chiar dacă am reuşit să câştigăm.

Am întâlnit un adversar bun şi ne va aştepta o partidă foarte grea. Chindia este o echipă cu jucători buni la mijloc care pot face diferenţa, dar noi suntem pregătiţi pentru acest joc, şi dacă o să avem o acţiune bună a jocului vom reuşi să luăm cele 3 puncte.

Nu este un meci decisiv, deoarece mai avem încă şapte etape, mai sunt încă 21 de puncte puse în joc, iar în momentul când obţii 2-3 rezultate pozitive, cu siguranţă urci în clasament, deci nu va fi acesta un meci decisiv, însă va fi foarte important pentru noi pentru că trebuie să obţinem cele 3 puncte ca să reuşim să ne apropriem de echipele care merg la baraj.

Obiectivul nostru este să prindem un loc de baraj.

Este important pentru moralul jucătorilor, pentru încrederea lor să obţinem cele 3 puncte. Noi ne dorim să rămânem în prima ligă, este ceea ce mi-am propus de când am venit la echipă… sper să câştigăm cele 3 puncte cu Chindia şi apoi vom pregăti meciul cu Sepsi.

În ultimele 10 etape am pierdut doar 3 jocuri… ca echipa de pe ultimul loc, ceea ce cred eu ca este un lucru pozitiv, dar este important să acumulăm puncte… este important cum începi, dar cel mai important cum termini.

Mi-aş dori ca la meciurile de acasă să vină mult mai mulţi suporteri; dacă am avea 4-5-6 mii de oameni în tribune ar fi extraordinar… cu un număr cât mai mare care ne încurajează meci de meci, clar vom avea un avantaj la partidele pe teren propriu”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul celor de la CS Mioveni, în cadrul conferințe de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Reclamă
Recomandări
  • Motivul pentru care s-a anulat golul începutului de play-out din Liga 1
  • Doru Popadiuc a fost autorul golului anulat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și