Închide meniul

Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra – România 0-2: „Germania dă 10 dacă poate să dea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 22:12

Reclamă
Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra – România 0-2: „Germania dă 10 dacă poate să dea

Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra - România 0-2

Captură AntenaSport

Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra – România 0-2, meci de a fost transmis în direct de Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Ca şi selecţionerul Edi Iordănescu, Nicolae Dică e de părere că România trebuia să dea mai multe goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoale Dică e de părere că „tricolorii” trebuiau să continue să atace şi să mai încerce să marcheze. Dică a fost secund la naţională, în mandatul lui Mirel Rădoi.

Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra – România 0-2

”Trebuie să încerci sa ii motivezi cât mai mult pe jucatori. Au avut un trac de început. S-au aparat cu toţi jucatori şi era clar ca e greu sa marchezi împotriva lor. Jucătorii noştri au încercat totul. De acolo a început după golul lui Man să joace mai bine. Ce nu a fost prea ok faptul că parcă după ce au făcut 2-0 te aşteptai să dea mai multe goluri, să îşi dorească mai mult, să reuşim să marcăm multe goluri.

Aţi văzut cum e Germania, dacă pot să dea 10, dă 10. Noi puteam să atacăm mai mult, părerea mea! Îmi doream că jucătorii de atac să dea mai multe goluri, să aibă realizări pentru ce urmează. Acum nu putem să spunem că am câştigat cu Andorra si gata, nu ştiu. Eu aşa văd lucrurile. Trebuie mereu să te duci peste adversar, să nu ai teama asta că primeşti gol. Iar echipele româneşti au problema asta!”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Edi Iordănescu, nemulţumit după Andorra – România 0-2

Edi Iordănescu a fost nemulţumit după Andorra – România 0-2 pentru faptul că tricolorii nu au reuşit să mai marcheze, deşi au jucat peste 30 de minute cu un om în plus. Edi Iordănescu spune că nu i-a plăcut faptul că jucătorii s-au relaxat la scorul de 2-0.

Reclamă

Totuşi, Edi Iordănescu a spus că naţionala României şi-a îndeplinit obiecttivul şi anume că s-a câştigat partida cu Andorra.

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.
Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine.”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate la Antena 1.
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și