Închide meniul

Motivul real pentru care Dan Petrescu nu a fost la Buzău, la FCSB – CFR 3-1. ”Vorbim de fișa postului”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 8:16

Motivul real pentru care Dan Petrescu nu a fost la Buzău, la FCSB – CFR 3-1. ”Vorbim de fișa postului”

Motivul real pentru care Dan Petrescu nu a fost la Buzău, la CFR - FCSB 3-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR / Hepta

Motivul real pentru care Dan Petrescu nu a fost la Buzău, la meciul dintre FCSB și CFR (3-1) a fost dezvăluit de Ilie Dumitrescu. Fostul său coleg din Generația de Aur susține că Bursucul a vrut să evite o întâlnire cu galeria roș-albaștrilor, după scandările pe care le-a avut la celebrarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a înjurat FCSB, după meciul cu Universitatea Craiova, fiind luat de val după al cincilea titlu consecutiv adjudecat de ardeleni. Chiar dacă nu a fost la Buzău, antrenorul nu a scăpat de furia ultrașilor, care l-au înjurat la rândul lor, în mai multe momente ale meciului.

Motivul real pentru care Dan Petrescu nu a fost la Buzău, la FCSB – CFR Cluj

„Cum e să nu te duci la serviciu? Nu mai avea nicio miză, cum era dacă nu transmiteam meciul? Nu mai avea miză, pe cine mai interesează? În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că și pe fondul ăsta au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact.

Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatale mari, chiar și din România. A fost un rezultat fantastic, au câștigat campionatul, a avut înțelegere și din partea conducerii.

Până la urmă, trebuie felicitat pentru performanțe. Eu cred că nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă. El fiind un antrenor cu personalitate și cel mai bun, chiar a intrat în istorie cu 5 sau 6 titluri câștigate. A intrat în galeria celor mai buni antrenori din Romania. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da?”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, înjurat de fanii FCSB

La Buzău, în duelul câștigat de FCSB cu 3-1 în fața campioanei, suporterii gazdelor au continuat războiul început de Dan Petrescu cu o săptămână în urmă.

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat „Dan Petrescu, m**e Dan Petrescu!” şi „Cine ţine cu Steaua, să-ţi f**ă familia”.

Asta chiar dacă Petrescu încercase să explice cum a ajuns să înjure FCSB. „A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. – FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria.

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun.”, a declarat Dan Petrescu, pentru primasport.ro.

Recomandări
  • FCSB – CFR Cluj 3-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și