Închide meniul

N-a mai jucat de aproape 2 ani, dar Gigi Becali nu renunță la el: „Mai are contract până în 2024!”. Anunțul lui Mihai Stoica

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 23:09

N-a mai jucat de aproape 2 ani, dar Gigi Becali nu renunță la el: „Mai are contract până în 2024!. Anunțul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB

Gigi Becali și Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Ionuț Panțîru n-a mai jucat de aproape 2 ani, dar Gigi Becali nu renunță la el. Fundașul stânga, în vârstă de 26 de ani, s-a accidentat grav la genunchi în aprilie 2021, iar verdictul medicilor a fost unul horror: ruptură de ligamente, cu cartilajul sărit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci, Panțîru a suferit 3 operații și n-a mai jucat deloc pentru FCSB. Totuși, Becali este decis să-l păstreze la echipă.

N-a mai jucat de aproape 2 ani, dar Gigi Becali nu renunță la el: „Mai are contract până în 2024!”

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Ionuț Panțîru. Managerul general al vicecampioanei spune că jucătorul adus în 2019 de la Poli Iași a început antrenamentele, iar până în vară va fi recuperat 100%.

Panțîru mai are contract cu FCSB până în 2024, iar Gigi Becali nu pare dispus să îi rezilieze mai devreme contractul, așa s-a întâmplat cu mai mulți jucători în acestă iarnă.

„Am citit că noi am vrea să îi reziliem contractul lui Panţîru. Nu. Este o informaţie eronată. Nu. El mai are contract cu noi până în 2024.

Reclamă

Dacă totul merge bine, din vară poate să joace. Între 4 şi 6 luni. El se antrenează. A câştigat masă musculară şi forţă. Se întâmplă şi situaţii din astea în viaţa unui jucător”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ionuț Panțîru s-a accidentat în meciul FCSB – Sepsi 1-2, din aprilie 2021, după ce s-a ciocnit puternic de coechipierul său, Adrian Șut.

„Plouă” cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii

„Plouă” cu plecări de la FCSB. Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre situația jucătorilor aflați pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Managerul general al vicecampioanei a anunțat că Bogdan Rusu și-a reziliat vineri contractul, iar Rachid Bouhenna urmează să facă același lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Becali s-a ținut de cuvânt și continuă „curățenia” de iarnă la FCSB. Marco Dulca, Radu Boboc și Florin Achim s-au despărțit de formația roș-albastră în ultimele zile, iar acum Mihai Stoica a confirmat o nouă plecare.

MM a precizat că Bogdan Rusu și-a încheiat vineri aventura la FCSB. În același timp, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna este următorul pe listă.

Fundașul algerian va reveni la club pe 16 ianuarie pentru a-și rezilia contractul.

„Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat.

Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat. Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Bogdan Rusu a dat cărțile pe față după ce a plecat de la FCSB

Bogdan Rusu a dat cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB. Atacantul s-a despărțit de roș-albaștri după cinci luni.

Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, susține că cei de la FCSB i-au propus să evolueze pentru echipa secundă, până la finalizarea contractului, însă acesta a preferat să se despartă de clubul patronat de Gigi Becali.

Reclamă

Totodată, Rusu spune că ar putea să revină la CS Mioveni, însă, momentan, se află în discuții cu o echipă din străinătate.

„Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, țările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan. Ce pot să spun de FCSB?

Un grup frumos, puternic, o experiență bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formații mari precum Anderlecht sau West Ham. Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris.

Conducerea mi-a transmis că soluția este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru. Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară și să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară”, a declarat Bogdan Rusu, pentru PlaySport.

Recomandări
  • N-a mai jucat de aproape 2 ani, dar Gigi Becali nu renunță la el
  • „Mai are contract până în 2024!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și