Închide meniul

„Naşul i-a făcut cadou finului campionatul!” Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 23:48

„Naşul i-a făcut cadou finului campionatul! Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid

Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid

Gică Hagi, Gigi Becali şi Anghel Iordănescu/ Colaj Hepta, AntenaSport

Anghel Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă, după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid. Fostul selecţioner a declarat că prin victoria obţinută de Farul, „Regele” i-a făcut cadou finului Gigi Becali titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se poate distanţa la şapte puncte faţă de rivala Rapid, după ce giuleştenii au fost învinşi pe teren propriu de Farul. Trupa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-1, graţie „dublei” reuşite de Louis Munteanu.

Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid

Anghel Iordănescu a declarat că Rapid a pierdut trei puncte uriaşe, fiind de părere că giuleştenii aveau ca obiectiv titlul, până la înfrângerea cu Farul. Fostul selecţioner a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi, pe care l-a numit „şmecher” şi „vulpoi bătrân”, pentru modul în care şi-a organizat echipa în duelul „de foc” din Giuleşti.

Iordănescu a mai transmis şi un mesaj savuros, mărturisind că Gică Hagi i-a făcut cadou finului Gigi Becali campionatul, după ce Farul a învins-o pe principala contracandidată la titlu a FCSB-ului.

„În primul rând aş vrea să spun câteva cuvinte despre joc, cred că sunt trei puncte mari pentru Farul şi pentru Gică Hagi. Trei puncte şi mai mari pierdute de Rapid, care are obiectivul pe care îl ştiţi, spera în continuare, până la acest meci, că poate să obţină o performanţă uriaşă.

Reclamă

Jocul propriu-zis se rezumă simplu. Hagi e un şmecher, un vulpoi bătrân, a ştiut să taie presiunea pe care stadionul o pune asupra echipei lui, a ştiut să scoată adversarul din poziţionare, e pentru prima oară când am văzut că Hagi nu a mai avut posesia.

Naşul i-a făcut cel mai frumos cadou finului, în acest moment, care înseamnă campionatul”, a declarat Anghel Iordănescu.

Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti! „Regele” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, felicitându-şi jucătorii. Acesta a mai transmis că Rapid era cea mai în formă echipă din Liga 1, înaintea partidei cu campioana en-titre.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă, că joacă bine pe atac rapid. Ne-am apărat foarte bine, iar ofensiv am ştiut să construim, am făcut ce trebuie. E greu să câştigi în Giuleşti, dar felicitări tuturor. Unii au excelat, Rapid chiar era în formă.

Ne-a trecut presiunea, anul trecut am făcut un lucru mare, am ieşit campioni, am avut tot timpul presiune, dar acum nu mai avem nicio presiune. Avem copii talentaţi, trebuie să le dăm minute. Rapid e o echipă foarte bună, a jucat acasă, pasează repede, au combinaţii. Era cea mai în formă echipă. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare, să nu uitaţi că am fost şi noi acolo sus anul trecut, avem o experienţă bună. Abia a început play-off-ul.

Dacă batem FCSB-ul, da, ne gândim doar la victorie. Mai multă posesie pentru Farul, mai multă personalitate, îmi doresc mai mult, dar trebuie să avem răbdare”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și