Închide meniul

„Am excelat!” Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti! Vrea victoria şi în derby-ul cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 23:00

Reclamă
„Am excelat! Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti! Vrea victoria şi în derby-ul cu FCSB

Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti

Gică Hagi, la finalul unui meci / Profimedia Images

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti! „Regele” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, felicitându-şi jucătorii. Acesta a mai transmis că Rapid era cea mai în formă echipă din Liga 1, înaintea partidei cu campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în prima etapă a play-off-ului din Liga 1. Campioana s-a impus graţie „dublei” lui Louis Munteanu.

Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti

Gică Hagi a declarat că îşi doreşte cele trei puncte şi în derby-ul cu FCSB, din runda următoare de Liga 1. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă şi la adresa lui Louis Munteanu, cel care a marcat o „dublă” în Giuleşti.

„Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă, că joacă bine pe atac rapid. Ne-am apărat foarte bine, iar ofensiv am ştiut să construim, am făcut ce trebuie. E greu să câştigi în Giuleşti, dar felicitări tuturor. Unii au excelat, Rapid chiar era în formă.

Ne-a trecut presiunea, anul trecut am făcut un lucru mare, am ieşit campioni, am avut tot timpul presiune, dar acum nu mai avem nicio presiune. Avem copii talentaţi, trebuie să le dăm minute. Rapid e o echipă foarte bună, a jucat acasă, pasează repede, au combinaţii. Era cea mai în formă echipă. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare, să nu uitaţi că am fost şi noi acolo sus anul trecut, avem o experienţă bună. Abia a început play-off-ul.

Reclamă

Dacă batem FCSB-ul, da, ne gândim doar la victorie. Mai multă posesie pentru Farul, mai multă personalitate, îmi doresc mai mult, dar trebuie să avem răbdare.

El trebuie să se gândească la ce avem noi, să se refacă, aleargă foarte mult, face un efort incredibil, dar e bine, nu sunt dubii, îl cunoaştem cu toţii pe Louis, dar mai are multe de învăţat. Cojocaru e talentat, dar n-a avut continuitate, în a se antrena, din antrenamente înveţi.

(N.r. Trimiteţi jucători la naţională) Nu mă interesează, mă bucur o zi şi jumătate, poate încă una, avem două meciuri săptămâna următoare, vom avea două amicale, şi după vom vedea”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid – Farul

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în Rapid – Farul! Atacantul echipei lui Gheorghe Hagi, împrumutat de Fiorentina şi în acest sezon, nu a avut cel mai bun început de an. Cu toate acestea, atacantul de 21 de ani a ieşit la rampă în meciul din Giuleşti.

Louis Munteanu a reuşit a doua dublă din acest sezon de Liga 1. El mai marcase două goluri într-o partidă în etapa a 7-a a sezonului regulat, pe terenul celor de la CFR Cluj. Munteanu a ajuns la 7 goluri marcate pentru echipa lui Hagi în acest sezon.

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 23, atunci când a primit o pasă superbă de la Grameni. Atacantul lui Gheorghe Hagi a reuşit să facă dubla după o nouă pasă de excepţie, în minutul 56. De data aceasta, el a fost „servit” de debutantul Cojocaru.

Golurile marcate de Louis Munteanu au pus capăt unei serii negative a atacantului împrumutat de Fiorentina. În 2024, el marcase un singur gol, în primul meci, cu Universitatea Craiova. De atunci, el a jucat în alte 7 partide, fără să înscrie. Cu toate acestea, el şi-a trecut în cont 2 pase de gol.

În total, atacantul lui Gheorghe Hagi are 7 goluri şi 3 pase decisive în 25 de meciuri disputate în tricoul lui Farul în acest sezon de Liga 1. Sezonul trecut, atunci când Farul a ieşit campioană, Munteanu a înscris de 10 ori: 4 goluri în sezonul regulat şi 6 goluri în play-off.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și