Închide meniul

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 22:08

Reclamă
Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului!

Neil Lennon/ AntenaSport

Neil Lennon a suferit prima înfrângere pe banca Rapidului! Echipa din Giulești a fost învinsă de NK Celje, campioana Sloveniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, într-un meci de verificare disputat în stagiul de pregătire din Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei a fost înscris de Damjan Vuklisevic (64).

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului!

Potrivit paginii de Facebook a clubului giuleştean, antrenorul nord-irlandez Neil Lennon a început cu Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Kait, Oaidă – Emmers, Gojkovic, Burmaz – A. Rrahmani, notează agerpres.ro.

Tot vineri, NK Celje a fost învinsă de Oţelul Galaţi cu 3-2, în alt meci amical.

Rapid va mai juca meciuri amical cu echipa poloneză Zaglebie Lubin (1 iulie) şi cu formaţia slovenă NK Maribor (4 iulie).

Reclamă
Reclamă 4

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă la Rapid

Acesta este salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă. Acţionarul majoritar al giuleştenilor pregăteşte o lovitură de senzaţie şi forţează transferul „eroului” naţionalei.

Florin Niţă este liber de contract, după ce şi-a încheiat înțelegerea cu Gaziantep. Portarul român este dorit şi de o echipă din Arabia Saudită, după cum a anunţat şi Marius Şumudică.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu e gata să-i ofere un salariu de 30.000 de euro pe lună lui Florin Niţă, în cazul în care portarul de 36 de ani ar accepta să semneze cu Rapid.

Reclamă

De asemenea, pe lângă salariul uriaş promis, giuleştenii îi vor oferi „eroului” naţionalei şi un bonus la semnătură, bonus de 150.000 de euro.

Sursa citată anterior mai menţionează faptul că Dan Şucu se luptă cu arabii, pentru a obţine semnătura lui Florin Niţă. Portarul naţionalei este dorit şi de o formaţie din Arabia Saudită, formaţie care îi oferă un contract de 600.000 de euro pe an.

Dan Şucu l-a văzut la treabă pe Florin Niţă la meciurile naţionalei de la EURO 2024, acesta fiind prezent în Germania, pentru a susţine naţionala.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

23:00

LIVE TEXTSpania – Georgia 4-1. Ibericii defilează spre sferturile de finală de la EURO 2024. A marcat şi Dani Olmo!

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

22:42

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și