Închide meniul

Neluţ Roşu ştie de ce a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB: „I-am respectat prea mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 8:42

Reclamă
Neluţ Roşu ştie de ce a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB: „I-am respectat prea mult

Neluţ Roşu ştie de ce a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB

Neluţ Roşu (dreapta), duelându-se cu Alexandru Băluţă în FCSB - Dinamo / Hepta

Neluţ Roşu ştie de ce a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB. FCSB – Dinamo s-a încheiat 2-1, după ce roş-albaştrii au condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 30, cu un eurogol, Darius Olaru majorând avantajul pentru FCSB 5 minute mai târziu. Pentru Dinamo a marcat Goncalo Gregorio în minutul 83, după o gafă a lui Târnovanu.

Neluţ Roşu ştie de ce a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB

„FCSB merita să joace în Ghencea, nu înțeleg de ce nu s-a jucat acolo. S-a sperat până în ultima clipă, dar din păcate nu s-a putut, nu înțeleg de ce. Suporterii au fost alături de noi ca pe toată durata sezonului trecut, ne pare rău că n-am putut să scoatem un rezultat pozitiv.

Cred că trebuia să intrăm cu mai mult curaj, să nu ne fie frică de nimic. I-am respectat prea mult în prima repriză. Apoi am văzut că nu se poate întâmpla nimic și am presat. Cred că și experiența Ligii 1 își spune puțin cuvântul. Ar fi trebuit să jucăm cu pedala la maximum încă din minutul unu”, a declarat Neluț Roșu pentru digisport.ro după FCSB – Dinamo 2-1.

Darius Olaru, după FCSB – Dinamo 2-1: „De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine”. Ce mesaj a avut pentru Târnovanu

Darius Olaru a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1. Căpitanul vicecampioanei României a avut a prestaţie perfectă în derby-ul cu Dinamo. Căpitanul echipei lui Elias Charalambous a marcat al doilea gol al partidei, cel care avea să se dovedească a fi decisiv.

Reclamă

FCSB a câştigat marele derby cu Dinamo. Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie de senzaţie. La doar câteva minute, Darius Olaru a marcat şi el cu un şut perfect la colţul lung.

La finalul partidei de pe Arcul de Triumf, căpitanul lui FCSB este încântat de startul foarte bun de sezon al echipei sale, chiar dacă a avut emoţii pe finalul meciului cu Dinamo. Olaru l-a încurajat şi pe Târnovanu, cel care a gafat la golul echipei lui Ovidiu Burcă, şi este convins că echipa va merge bine în acest sezon, atât în Liga 1, cât şi în Conference League:

„Cred eu că rămâne un derby, chiar dacă am jucat cu mai puţin spectatori. Am dat ceva emoţii la final şi trebuie să schimbăm asta. Am dominat jocul în prima repriză, am dominat jocul. Am reuşit să marchez primul gol din acest sezon şi să îmi ajut echipa în continuare. Eu am făcut două antrenamente săptămâna asta, poate am căzut şi puţin fizic. Ne doream să marcăm şi al treilea gol.

Reclamă 4 / 0/3

De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine, dar apărut Covid-ul şi totul s-a dus. Avem un lot bun şi au venit jucători care ne ajută. La cât ne-a salvat el sezoanele trecute nu trebuie să fie supărat (n.r. Târnovanu). Trebuie să facem faţă pe mai multe fronturi. Cine va intra în campionat şi în Conference îşi va face treaba foarte bine”, a declarat Darius Olaru, la finalul meciului cu Dinamo, potrivit digisport.ro.

Anghel Iordănescu, impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo: „Aş vrea să îl văd la fel de implicat la echipa naţională”

Anghel Iordănescu a fost impresionat de Florinel Coman, după FCSB – Dinamo. Coman a înscris din nou pentru formaţia roş-albastră, care s-a impus în derby-ul de pe Arcul de Triumf cu 2-1.

„Cred că este o victorie facilă a FCSB-ului. A dominat, a controlat jocul în prima repriză. Mai cred că Dinamo şi Burcă au nevoie de întărâri, pentru viitor. Rezultatul a fost strâns FCSB a oprit motoarele la pauză, se gândeau la meciul care vine miercuri cu echipa bulgară.

Se pare că FCSB în momentul de faţă are un lot competitiv şi extrem de valoros care nu are, în condiţii normale, cum să piardă campionatul, ţinând cont cum se prezintă celelalte echipe care speră sau îşi doresc să câştige campionatul.

A fost o decizie politică, trasată de prim-ministru în dorinţa de a respecta sportul, performanţa, sportivii şi pe noi, iubitorii de fotbal, care ne-am dori să mergem la un stadion ultra-modern, cum este Steaua, dar care are o altă capacitate şi care poate atrage şi mai multă lume.

Aș vrea să îl văd pe Dorinel (n.r. – Florinel Coman)… Eu îl apreciez foarte mult, iar în competiția care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. Aș vrea foarte mult să îl văd pe Florinel la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Florinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB. Mi-aș dori foarte mult să plece afară, dar îmi e teamă să nu pierdem un jucător valoros care să piardă timp până se acomodează și înțelege ce înseamnă competiția respectivă”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei dintre FCSB şi Dinamo.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și