Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 14:18

Reclamă
Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Louis Munteanu/ Colaj Hepta

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Patronul clujenilor a transmis că atacantul va fi prezentat oficial, ca noul jucător al clujenilor, săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost la mare căutare, în această vară, după ce şi-a încheiat împrumutul la Farul. Atacantul a fost şi pe lista celor de la FCSB şi Rapid.

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga s-a declarat convins că CFR Cluj va obţine, într-un final, semnătura lui Louis Munteanu. Atacantul a fost dorit de formaţii din străinătate, însă în cele din urmă a ales să joace în continuare în Liga 1.

Patronul celor de la CFR Cluj a mai dezvăluit şi data la care Louis Munteanu va fi prezentat oficial, la formaţia din Gruia. Clujenii îl vor transfera definitiv pe atacantul de 22 de ani, plătind în schimbul său cel puţin 1,5 milioane de euro, sumă cerută de Fiorentina în momentul în care FCSB a făcut o ofertă pentru vârful român.

„Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului. Vorbim despre un transfer defintiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, a declarat Neluţu Varga, conform sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Atacantul a fost jucător de bază la Farul, în ultimele două sezoane, reuşind să cucerească un titlu alături de constănţeni.

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Ce a spus Cristi Balaj despre Louis Munteanu

Fostul arbitru a confirmat, din nou, faptul că CFR Cluj insistă pentru transferul lui Louis Munteanu. Balaj s-a declarat convins de faptul că formaţia din Gruia are anumite avantaje în lupta pentru semnătura atacantului român.

Cristi Balaj a mai subliniat că decizia finală le aparţine celor de la Fiorentina, echipă cu care Louis Munteanu este sub contract.

Reclamă

„Mă gândesc că există mai multe oferte. Probabil că au avut discuții mai multe cei de la FCSB cu Fiorentina. CFR Cluj are anumite atuuri pe care alte echipe nu le au.

Dan Petrescu și-l dorește enorm pe Louis Mounteanu. E o garanție că ar avea un mediu sănătos. Ce pot să vă spun este că Dan Petrescu și-l dorește. Fiorentina poate vrea ca el să evolueze într-un campionat mai puternic. La CFR Cluj ar avea un mediu propice pentru viitorul lui.

Dan Petrescu a introdus pe teren doi jucători U21. Există această deschidere pentru tineri. Ne dorim mulți români valoroși. Nu m-ar mira ca el să își dorească să ajungă la Cluj”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 iulie

16:57

Gigi Becali a anunțat când se va întoarce pe stadion! Mesaj direct pentru fanii FCSB-ului: „Atunci mai vin!”

16:37

Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

15:28

Kevin Magnussen va pleca de la Haas! Anunţul oficial, înaintea Marelui Premiu al Ungariei

15:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele probabile

15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și