Închide meniul

Neluțu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu, în caz că „Bursucul” pleacă în cele din urmă de la CFR Cluj: „Trebuie să ai soluții!”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 septembrie 2022, 16:52

Neluțu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu, în caz că „Bursucul pleacă în cele din urmă de la CFR Cluj: „Trebuie să ai soluții!

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

  • Neluțu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu, în caz că „Bursucul” pleacă în cele din urmă de la CFR Cluj
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Neluțu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu, în caz că „Bursucul” pleacă în cele din urmă de la CFR Cluj. Patronul campioanei României a dezvăluit că italianul Andrea Mandorlini este unul dintre tehnicienii aflați pe lista de urgență a ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga a „stins” astăzi conflictul cu Dan Petrescu și a asigurat că nu se mai pune problema ca omul care i-a adus CFR-ului 4 din ultimele 5 titluri să plece.

Neluțu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu, în caz că „Bursucul” pleacă în cele din urmă de la CFR Cluj

„Nu mai discutăm de plecare, e caz închis”, a fost anunţul ferm făcut de Neluțu Varga.

Reclamă

Chiar dacă apele par să se fi liniștit pe moment, finanțatorul CFR-ului nu exclude definitiv posibilitatea ca Petrescu să plece din Gruia în viitorul apropiat.

În acest sens, Varga a dezvăluit că staff-ul administrativ al clubului are pregătite mai multe variante de succesor pentru Dan Petrescu. Patronul campioanei a dezvăluit un singur nume: Andrea Mandorlini, cel care a mai pregătit CFR în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010.

Reclamă

În ultimele zile s-a zvonit că Cosmin Contra ar urma să o preia pe CFR Cluj în cazul despărțirii de Dan Petrescu, însă Neluțu Varga a infirmat că ar fi avut vreo discuție cu fostul selecționer.

„Nu am discutat cu absolut niciun antrenor. Astea-s numai poveşti. Deci nu s-a pus problema. Staff-ul meu, în schimb, se gândeşte la o situaţie de rezervă în condiţia în care, Doamne, fereşte, se întâmplă ceva, se îmbolnăveşte, îşi dă demisia tu trebuie să ai soluţii.

Şi atunci mă gândesc că ei au soluţii, au doi, trei antrenori externi cu care ţin legătura în condiţiile în care se iveşte o problemă. Mandorlini, da, este unul dintre ei”, a spus Neluțu Varga, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Mandorlini a antrenat ultima oară Padova, în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021. Genoa, Sassuolo și Bologna se numără printre celelalte formații din Italia pregătite de tehnicianul de 62 de ani de-a lungul carierei.

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu, chiar şi după ce a anunţat că „Bursucul” va rămâne antrenorul lui CFR Cluj, în pofida scandalului uriaş dintre cei doi. Patronul campionilor susţine că trebuie să aducă de acasă 7 milioane de euro.

„Deficitul despre care vorbeam (n.r. „zeci de milioane”) este făcut de-a lungul anilor. Eu sunt pe minus din ce a produs clubul şi cât am adus eu de acasă. El nu mi-a produs mie niciun ban. Eu nu m-am referit la salariul lui, ci ce au cheltuit ei, ca buget. Ei nu şi-au produs bugetul! Despre ce vorbim?!

Cel puţin 15 milioane de euro cheltuie clubul acum, că am redus costurile, şi produce 8. Deci 7 milioane trebuie să aduc de acasă sau că găsesc alte soluţii, sau să câştige meciuri în Europa. Despre asta vorbim. Sau să vândă jucători. Dacă el nu promovează tineri, n-ai ce vinde.

De exemplu, avionul (n.r. la deplasarea în Kosovo) ne-a costat 130.000. El a produs 160.000. Cazarea şi masa au mai costat 100.000. Despre ce vorbim? El a produs în meciul ăla cu Kosovo 160.000 şi a cheltuit 250.000. Atunci, care e logica? Nu înţeleg.

El vorbeşte că ne-a produs nouă bani? În afara faptului că în deficit a produs, n-a produs nimic. A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar. Are 40-50 de jucători. Toţi au salarii mari. La noi nu există decât 10-15-20.000-30.000 de euro salariu. Deci astea-s salariile.”, a spus Varga, citat de Digisport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj