Închide meniul

Neluţu Varga, întrebat dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj: „Probabil că va fi un briliant”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2023, 16:42

Neluţu Varga, întrebat dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj: „Probabil că va fi un briliant

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Neluţu Varga a fost întrebat, direct, dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a recunoscut că îl urmăreşte cu atenţie pe atacantul care încântă sub comanda lui Gică Hagi la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul lui CFR Cluj nu se gândeşte la transferuri până la finalul acestui sezon. Speră ca Dan Petrescu să aducă, în Gruia, al şaselea titlu la rând. Chiar Mazilu îi poate spulbera visul, dacă va continua să facă show în tricoul liderului Ligii 1.

Neluţu Varga, întrebat dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj

Adrian Mazilu are evoluţii extrem de apreciate. Atacantul de 17 ani a înscris deja 5 goluri în această ediţie de campionat. A marcat un gol şi în Cupa României.

Da, e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta și abia apoi probabil că va fi un briliant. Așa cred eu. Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potențial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aia ne gândim și la transferuri.

Reclamă

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită și selectează jucătorii pentru noi își fac raportul, își fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie„, a declarat Neluţu Varga la fanatik.ro.

Două echipe din Franţa sunt pe urmele lui Adrian Mazilu, jucătorul despre care Gică Hagi susţine că îi aduce aminte de debutul său în fotbalul românesc. Cota puştiului de 17 ani a ajuns la 400.000 de euro pe Transfermarkt.

Adrian Mazilu e monitorizat şi de Feyenoord şi Fiorentina. Gruparea viola este tentată şi de alţi doi fotbalişti de la liderul campionatului, Alexandru Stoian şi Andrei Borza.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Adrian Mazilu, gol de pus în ramă în Farul – Sepsi

Adrian Mazilu a marcat un gol de pus în ramă în Farul – Sepsi. Atacantul de 17 ani al lui Gică Hagi a marcat cu un şut de voleu, imediat după pauză.

Adrian Mazilu a avut nevoie de doar 48 de secunde din repriza a doua pentru a marcat al 5-a gol pentru Farul în acest sezon în Liga 1. „Perla” de 17 ani a lui Hagi a avut o execuţie de mare atacant.

Gică Popescu, preşedintele Farului, vrea să îl ţină cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu.

Lăsaţi-l pe Mazilu în pace, pentru că de fiecare dată când a început să se vorbească despre un jucător, Octavian Popescu, Sali. Acum, l-aţi luat pe Mazilu şi o să înceapă să scadă ca randament.

Sunt încă copii, au doar 17 ani şi e greu să suporte presiunea pusă pe ei. Este un jucător cu perspective exatraordinare, la fel ca Sali sau Borza. Nu sună nimeni!

Reclamă

Când vor ajunge să joace la echipa naţională şi să câştige titluri şi să marcheze 30 de goluri, cu siguranţă că nu vor rămâne aici, ci vor merge la cluburi de afară. Nu mai puneţi presiune pe ei, că sunt încă mici şi nu au făcut nimic”, a spus Gică Popescu.

Recomandări
  • Adrian Mazilu, lăudat de Neluţu Varga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și