Închide meniul

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Înțeleg că este frustrat”

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 22:02

Reclamă
Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali: Înțeleg că este frustrat”

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj l-a atacat pe latifundiarul din Pipera, după ce acesta a râs de venirea lui Konoplyanka la fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cu 87 de convocări în naționala Ucrainei a ajuns în România și urmează să semneze cu echipa din Gruia un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali. Patronul „feroviarilor” i-a răspuns dur latifundiarului

Patronul celor de la CFR Cluj i-a răspuns lui Gigi Becali, după acesta a râs de transferul lui Yevgen Konoplyanka. Neluțu Varga crede că patronul de la FCSB este „frustrat” pentru că fosta campioană a României a realizat transferuri mai bune decât vicecampioana.

„Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că Chiricheș este un jucător mai mare. Înțeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze.

Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul. Eu nu vorbesc urât despre jucătorii altor echipe. Se va vedea cine a făcut transferurile mai bune”, a declarat Neluțu Varga, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Declarația lui Gigi Becali, care l-a enervat pe Neluțu Varga

Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul ucrainean a fost aproape și de FCSB, în urmă cu 10 ani. Totuși, latifundiarul din Pipera nu crede că jucătorul este o soluție bună pentru CFR Cluj.

„Pe Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam.

Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia ardeleană a semnat cu Panagiotis Tachtsidis, fost jucător al lui AS Roma. Internaţional grec, cu 25 de prezenţe în naţionala elenă, Panagiotis Tachtsidis a participat la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014.

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis! Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!
Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena. Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014. Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite”, a transmis CFR Cluj pe pagina sa de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și