Închide meniul

„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 10:14

„Neputinţă totală! Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1

Captură AntenaSport

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1. Patronul covăsnenilor a spus că echipa sa a dat dovadă de „neputinţă totală” în a doua repriză a partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dioszegi a spus că nu este deloc mulţumit de ce a arătat echipa sa în partida cu FCSB. Dioszegi a mai spus că, dacă echipa sa va continua să joace la fel, nu o să prindă Conference League.

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1

Am văzut în repriza a doua o neputință totală. Nu sunt deloc mulțumit. Puteam face mai mult. Băieții au avut atitudine, nu am ce să reproșez, dar, din păcate, asta a fost. Am pierdut mingea și am primit golul doi. Așa s-a scris istoria meciului.

Dacă așa o să jucăm mai departe, sută la sută nu o să prindem Conference League. Eu încă din vară am prevăzut că FCSB o să câștige campionatul. Acum are șapte puncte, dacă nu mă înșel. E greu de recuperat.

Oricine poate să învingă pe oricine, dar noi trebuie să schimbăm mentalitatea”, a spus Laszlo Dioszegi după FCSB – Sepsi 2-1.

Reclamă

Florinel Coman, reacţie uluitoare despre penalty-ul pe care l-a comis

Florinel Coman, reacţie uluitoare despre penalty-ul pe care l-a comis. „Mbappe” a vorbit și despre victoria echipei sale, cu Sepsi. „Mbappe de România” a vorbit despre victoria din partida cu Sepsi, care i-a dus pe roș-albaștrii la 7 puncte de Universitatea Craiova și Rapid, formații care se află pe locurile 2 și 3 ale playoff-ului. Totodată, acesta a recunoscut faptul că a încercat să îl păcălească pe arbitru, atunci când a făcut penalty-ul din care covăsnenii au marcat.

„Venim după o înfrângere usturătoare. Două zile foarte grele după meci, două zile nedormite, stres, gânduri necurate. Ăsta este fotbalul, la o săptămână ai şansa să te remarci din nou.

Este un plus, normal. Ne-am bucurat, până la urmă nici nu mai ştii dacă să te bucuri sau nu. Erau 15 puncte, sunt 7 acum, înainte de meci erau 4.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre gol) L-am simţit, am simţit fundaşul, m-am uitat înainte să primesc mingea, mi-am uitat Am vorbit cu cineva înainte de meci şi mi-a spus să îi dau în scurt.

La penalty, calc şi eu o dată şi fac penalty. E penalty, clar. În meci am reacţionat ca şi cum n-ar fi fost. Dar e normal să încerci ceva pentru tine.

Înainte urmăream echipele, acum urmărim să nu fim urmăriţi. Cred că vom fi campioni. Am avut ocazia cu stângul. Am ieşit pentru că nu mai puteam, am făcut foarte multe sprinturi. Am zis să îi las locul unui coleg mult mai proaspăt care ştiam că va da totul pentru echipă.

Mă bucur că am fost convocat. Îmi era dor de naţională, de colegi. De-abia aştept să începem treaba pentru că a trecut foarte repede timpul de la calificare. De-abia aştept să ne pregătim şi să facem o figură frumoasă”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și