Închide meniul

Nicolae Dică a ascultat ordinul lui Gigi Becali! Pe ce poziție va juca de acum Octavian Popescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 23:37

Nicolae Dică a ascultat ordinul lui Gigi Becali! Pe ce poziție va juca de acum Octavian Popescu

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Nicolae Dică i-a schimbat poziția lui Octavian Popescu, după ordinul lui Gigi Becali de a modifica sistemul de joc de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea 1-3 cu Farul, Gigi Becali i-a ordonat lui Dică să renunțe definitiv la sistemul 4-2-3-1 și să adopte formația 4-3-3, cea pe care a utilizat-o și Toni Petrea în sezonul trecut. Dică a anunțat că, în noul sistem, Octavian Popescu va evolua în flancul stâng al atacului.

Nicolae Dică i-a schimbat poziția lui Octavian Popescu

„Cred că Tavi nu poate să joace cu spatele la poartă. Acum, făcând un alt sistem, voi încerca să-i integrez pe toți, să dea toți randamentul cel mai bun.

Nu cred că a fost o eroare că l-am încercat pe Tavi în spatele atacantului, ne-am calificat în Conference League totuși, dar da, n-a avut randamentul ofensiv pe care l-am așteptat, deși defensiv a jucat bine. Vreau să-l văd și în noua poziție cum va fi”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

În 13 partide disputate pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile, Octavian Popescu nu a înscris niciun gol și a înscris doar două assist-uri.

Reclamă

Nicolae Dică i-a transmis un sfat fabulos lui Octavian Popescu

Patronul FCSB îi va mări salariul tânărului atacant, drept răsplată pentru munca depusă în teren. Octavian Popescu va câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB, însă Nicolae Dică este de părere că jucătorul său ar trebui să aibă aspirații mult mai înalte în carieră.

„Dicanio” i-a transmis puștiului-minune de la FCSB că trebuie să își dorească să ajungă la un salariu astronomic, de 200-300.000 de euro pe lună.

„E foarte bine că i s-a mărit salariul lui Tavi Popescu, înseamnă că patronul îl susține. Cum și eu îl susțin. Am spus mereu că am încredere în el. Are niște calități native extraordinare. În România nu prea mai avem jucători de calitatea lui. Eu sunt mulțumit de cum se antrenează, de ceea ce mi-a făcut defensiv, din ceea ce eu i-am cerut.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce salariu are, nu este problema mea. 10.000 de euro? Nu cred că îi ia mințile suma asta. La cum îl cunosc eu, e un băiat inteligent și este cu capul pe umeri. Sincer, eu nu cred că el ar trebui să se mulțumească cu un salariu de 10.000 de euro pe lună. El trebuie să se gândească că trebuie să ajungă la un salariu de 200.000-300.000 de euro pe lună. El are calitate și la nivelul ăla trebuie să ajungă”, a declarat Nicolae Dică, la o conferință de presă.

Tavi Popescu a primit o primă uriașă după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Octavian Popescu adat un adevărat tun financiar după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. Gigi Becali a dezvăluit prima pe care a încasat-o „perla” pe care visează să ia 50 de milioane de euro.

Jucătorii de la FCSB au încasat bonusuri uriaşe după ce s-au calificat în grupele Conference League. Cel mai mult a luat Octavian Popescu.

Astfel, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că Octavian Popescu are o primă de 30 de mii de euro. Becali i-a dat banii sub formă de împrumut lui Tavi Popescu, pentru a-şi lua maşină, încă dinainte ca accederea în grupe să fie asigurată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și