Închide meniul
NEWS ALERT

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții: ”În mare, da, ne-am înțeles! Gigi Becali a fost mult mai deschis!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 0:10

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții: ”În mare, da, ne-am înțeles! Gigi Becali a fost mult mai deschis!”

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în tribună în timpul unui meci / Profimedia

  • Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții
  • Cum au decurs negocierile cu Gigi Becali

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali. Antrenorul de 42 de ani îi va lua locul lui Toni Petrea, care a plecat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

Reclamă

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!„

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Nicolae Dică e ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa!”

Mihai Stoica îl aşteapta pe Nicolae Dică înapoi la FCSB. Dică era liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

„Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre.

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”