Închide meniul

Nicolo Napoli, discurs triumfător după Rapid – FC U Craiova 1-2: „Am meritat să câștigăm!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 22:44

Reclamă
Nicolo Napoli, discurs triumfător după Rapid – FC U Craiova 1-2: Am meritat să câștigăm!”

Nicolo Napoli, discurs după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a avut un discurs triumfător după Rapid – FC U Craiova 1-2. Antrenorul oltenilor s-a declarat fericit pentru victoria obținută de elevii săi. În prezent, FC U Craiova se află pe locul 7 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FC U Craiova, au marcat Bauza și Bahassa, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost semnat de Iacob.

Nicolo Napoli, discurs triumfător după Rapid – FC U Craiova 1-2

Nicolo Napoli consideră că victoria echipei sale a fost meritată. Totodată, acesta a apreciat atmosfera făcută de suporteri la partida de pe „Giulești”.

„Am făcut un meci bun, am jucat bine în prima repriză. Am meritat să intrăm la vestiare cu 1-0. Am avut control, am meritat să câștigăm meciul. Prima repriză s-a terminat 2-0. Băieții s-au descurcat bine, au stat bine în teren. Cred că am meritat să câștigăm. Facem o treabă bună, împreună cu băieții și cu staff-ul tehnic. Meci de meci, încercăm să luăm cât mai multe puncte posibile ca să ajungem cât mai sus în clasament.

Bauza și Bahassa sunt fotbaliști buni. Avem nevoie de fotbaliști buni. U Craiova 1948 este o echipă bună, dar avem nevoie de un atacant de careu, cu înălțime (n.r. întrebat cum ar arăta U Craiova 1948 cu Andrea Compagno). Vreau ca băieții să joace pentru câștigarea meciurilor pentru a aduna cât mai multe puncte posibile.

Reclamă

Vom vedea la final care este situația din clasament. În fotbal, este mai bine când sunt mulți suporteri”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu Rapid.

Radu Negru: „Ne mobilizăm la fel de bine la fiecare meci!”

„Ne mobilizăm la fel de bine la fiecare meci. Cred că ne priește faptul că și Rapid este o echipă care atacă.

Cât timp matematic este posibil (n.r. să se califice în play-off), noi ne dorim. Atâta timp cât o echipă este bună și iese la atac, noi profităm. Când stadionul este plin, orice jucător se simte fotbalist în adevăratul sens al cuvântului. Ați văzut ce s-a întâmplat. Până nu se clarifică ce s-a întamplat (n.r. la Sepsi – FC U Craiova). Nu avem de spus niciun cuvânt. Știam că Junior Morais este suspendat, așa că am studiat ce face Ștefan (n.r. Florin Ștefan), dar nu în mod diferit față de alte meciuri”, a spus și Radu Negru.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Albu: „Merităm să jucăm în play-off!”

„A fost un derby. Noi trebuie să ne facem treaba. Probabil că ați văzut că noi am arătat mai bine de la meci la meci, în partea a doua a sezonului. Merităm să jucăm în play-off. E bine, totuși, că ne-am revenit și arătăm mai bine de la meci la meci. E foarte important ce decizie se va lua (n.r. în privința scandalului de la Sepsi – FC U Craiova).

Sper să avem măcar o șansă mică să ne agățăm de play-off, pentru că merităm. Tot respectul penru Rapid, au echipă foarte bună, au un stadion foarte frumos. Noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm. Dacă vom câștiga, cred că vom avea o șansă mare să ne agățăm de play-off”, a declarat Constantin Albu.

În următoarea partidă de campionat, FC U Craiova o va întâlni, acasă, pe FC Voluntari. Meciul este programat luni, 20 februarie, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și