Închide meniul

„Nu a trebuit să suporte mojicia lui Dorinel!” Dorinel Munteanu, eliminat în Dinamo – Oţelul. Gest golanesc al antrenorului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 21:50

„Nu a trebuit să suporte mojicia lui Dorinel! Dorinel Munteanu, eliminat în Dinamo – Oţelul. Gest golanesc al antrenorului

Dorinel Munteanu, eliminat în Dinamo - Oţelul

Dorinel Munteanu l-a înjurat pe asisten / Captură Orange Sport

Dorinel Munteanu a fost eliminat în timpul meciului Dinamo – Oţelul, din etapa a 26-a a Ligii 1. Antrenorul gălăţenilor a făcut un gest golănesc în minutul 74 al disputei de pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 2-1 pentru „câini”, Dorinel Munteanu şi-a pierdut cumpătul. A protestat vehement după o fază de joc şi a fost văzut de „centralul” Andrei Moroiţă. A văzut cartonaşul galben, dar nu s-a oprit şi a continuat să vocifereze.

Dorinel Munteanu, eliminat în Dinamo – Oţelul

Dorinel i-a „aruncat” apoi cuvinte grele asistentului Andrei Constantinescu, care nu pot fi reproduse. Înjurat, acesta l-a anunţat pe Moroiţă care a venit şi a scos cartonaşul roşu. Dorinel Munteanu a plecat nervos direct la vestiare.

Asistentul nu a trebuit să suporte mojicia lui Dorinel! Gestul ulterior al lui Dorinel Munteanu a fost incalificabil, pur şi simplu„, a reacţionat comentatorul Digi Sport.

Dorinel Munteanu a fost în centrul unui scandal şi după meciul cu Rapid, când a avut o reacţie uluitoare la adresa fanilor giuleşteni.

Reclamă

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus atunci Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a fost reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti! Antrenorul Oţelului riscă o amendă uriaşă dacă va fi găsit vinovat de discriminare.

Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi

Dorinel Munteanu a făcut dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi, în care a fost implicată şi soţia fostului mare internaţional. Paulina Mihailopol a vrut să înregistreze sigla clubului la OSIM în nume propriu, din poziţia de economistă pe care o are la club. Au urmat ameninţări pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat.

A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânșii în birou.

Ceea ce nu mi s-a părut normal, după o lună jumătate de când au venit ei. Nici bine nu s-au așezat pe scaun, au cerut niște lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniștit, să citească orice dosar.

Domnul președinte putea, dar domnul secretar în niciun caz, pentru că face parte dintr-o grupare politică. Conform statutului, nu ai voie să faci parte din conducere sau din administrație. Acele alegeri nu au fost bine intenționate, cel puțin această alegere a domnului secretar.

Chiar el a apelat să aducem contractele jucătorilor să le studieze dânsul. În ce calitate, nu pot să-mi dau seama. Sunt o parte din contestatarii mei, probabil. Imaginea orașului Galați și sufletul suporterilor este echipa. Trebuie s-o punem pe primul loc.

Domnul președinte, pe data de 4 ianuarie 2024, mi-a promis un lucru și nu s-a ținut de cuvânt. Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare…

Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina SuperLigii. Această discuție va continua”, a spus Dorinel, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și