Închide meniul

„Nu are adversar” Florin Prunea a spus care este echipa care va câştiga titlul în Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 ianuarie 2024, 18:49

Reclamă
„Nu are adversar Florin Prunea a spus care este echipa care va câştiga titlul în Liga 1!

Florin Prunea a spus care este echipa care va câştiga titlul în Liga 1

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea a spus care este echipa care va câştiga titlul în Liga 1! Fostul portar al lui Dinamo şi al echipei naţionale e de părere că FCSB nu va avea adversar nici în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea e impresionat de echipa patronată de Gigi Becali, care a ajuns la 11 puncte peste CFR Cluj şi Rapid, echipele clasate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1.

„Nu are adversar” Florin Prunea a spus care este echipa care va câştiga titlul în Liga 1!

E o diferență atât de mare între FCSB și celelalte echipe… Ca de la cer la pământ. Nu a fost niciodată o diferență atât de mare. FCSB nu se bate cu nimeni.

Niciodată nu a fost o așa mare diferență. E o diferență atât de mare… Ce se putea întâmpla? Să se accidenteze Șut, Olaru, Coman? Joacă băieții ăștia…

De la mijloc în față, FCSB nu are adversar în România, e foarte puternică”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Reclamă

Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid: „Bateți, mă, palma! Pe bune?”

Florin Prunea a avut un verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Fostul internațional a vorbit despre conflictul dintre cele două galerii rivale.

Fanii echipei din Giulești au anunțat că nu vor merge pe stadion la derby, având în vedere faptul că dinamoviștii le-au alocat doar 2.800 de bilete, la inelul 3 al Arenei Naționale.

Florin Prunea este de părere că cele două galerii ar fi trebut să se înțeleagă pentru a face spectacol la partida care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul portar al echipei naționale a menționat că spera ca rivalii să fi trecut peste incidentele din turul sezonului regular, atunci când fanii lui Dinamo nu au intrat pe Giulești, din cauza faptului că nu au putut să pătrundă în incinta arenei cu scenografia pregătită.

„Mi se pare forţată şi din partea Rapidului”

”Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion. Eu zic că se putea trece peste ceea ce a fost în tur. Galeria lui Dinamo n-a fost pe stadion atunci. Eu cred că vor fi rapidiști care vor merge. Oricum, te costă cheltuielile cu organizarea destul de mult, vreo 30.000 de euro.

Nu e o decizie ușoară. Rapid va fi fără suporteri. Una e să îi simți lângă tine în momentele grele și alta e fără ei. Mi se pare forțată și din partea Rapidului. Toate, mai puțin FCSB-ul, au stat acolo sus. Nici pe stadionul lui Rapid poziția oaspeților nu e una confortabilă.

Regula e una clară. Dinamo nu are ce să pățească legal, doar moral. Nu e confortabil. Nici pe Giulești în dreapta, în colțul ăla nu e. Oricum, eu credeam că am trecut de aceste faze. Ei nu se înțeleg între ei, pe bune? Bateți, mă, palma și cu asta basta. Nici Nicolescu nu poate trece peste cuvântul suporterilor.

Și între suporterii lui Dinamo sunt probleme. Eu cunosc dinamoviști care abia așteptau să meargă pe stadion. Unii vin doar pentru asta. Păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Acum e târziu. Planul jandarmilor e aprobat”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și