Închide meniul

„Nu e normal!” Ce s-a întâmplat între Cristi Săpunaru şi ultraşii Rapidului, după Poli Iaşi – Rapid 3-1. Decizia luată de căpitan

Publicat: 24 februarie 2024, 23:46

Reclamă
„Nu e normal! Ce s-a întâmplat între Cristi Săpunaru şi ultraşii Rapidului, după Poli Iaşi – Rapid 3-1. Decizia luată de căpitan

Ce s-a întâmplat între Cristi Săpunaru şi ultraşii Rapidului

Cristi Săpunaru s-a dus spre galerie, după Poli Iaşi - Rapid 3-1 / Orange Sport

Ce s-a întâmplat între Cristi Săpunaru şi ultraşii Rapidului, după meciul Poli Iaşi – Rapid, scor 3-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. Au apărut imagini surprinzătoare de pe stadionul din Copou, cu jucătorii lui Cristiano Bergodi şi fanii care au făcut deplasarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Rapidului a avut un meci de coşmar. A făcut o gafă uriaşă la golul lui Bettaieb, din minutul 55. Veteranul de 39 de ani a fost apostrofat de un număr de suporteri atât la stadion, cât şi pe reţelele sociale.

Ce s-a întâmplat între Cristi Săpunaru şi ultraşii Rapidului, după Poli Iaşi – Rapid 3-1

După fluierul final, Săpunaru a fost primul care s-a dus să discute cu ultraşii din galerie. S-a apropiat de sectorul din peluză, iar în spatele lui au venit şi coechipierii. Totuşi, după numai câteva secunde, fundaşul central s-a întors şi le-a făcut semn şi celorlalţi jucători să meargă spre vestiare. Gestul este unul surprinzător, în condiţiile în care ceilalţi fotbalişti nu s-au mai apropiat să îi salute pe fani şi au urmat indicaţiile liderului echipei.

Rușine, ruşine să vă fie!”, ar fi scandat suporterii prezenţi la stadionul din Copou.

Ovidiu Herea, fost mijlocaş al Rapidului, a văzut imaginile total neaşteptate surprinse de camerele TV şi a avut o reacţie vehementă.

Reclamă

Mie mi s-au părut un pic goniţi. Se duce Săpunaru să vorbească, apoi se întoarce şi face un semn către colegi să plece la vestiare. Ceva de genul. Aşa am văzut eu. Poate greşesc”.

Nu e normal să goneşti jucătorii. Şi nu e nimic pierdut în momentul de faţă. Urmează un play-off. Mai ai un meci cu FCSB. Se pot întâmpla multe. Chiar nu înţeleg reacţia suporterilor.

Înţeleg că sunt supăraţi, că au bătut atâta drum, că şi-au dorit altceva, dar trebuie să meargă până la capăt. Se pot întâmpla multe în fotbal„, a declarat Ovidiu Herea la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 54 al partidei, Cristi Săpunaru a mers să intercepteze un balon şi se pregătea să degajeze. Totuși, acesta a fost protagonistul unei gafe uriaşe. Acesta a dat pe lângă minge, iar Sergiu Buș a intrat în posesia mingii. S-a îndreptat spre poarta lui Aioani și i-a lăsat mingea lui Bettaieb, care a înscris cu poarta goală.

Rapid a mai primit două goluri şi şi-a încheiat seria de cinci victorii în Liga 1. Dan Şucu a văzut meciul de la tribuna oficială, alături de Mircea Lucescu şi Vasile Maftei. După fluierul final, patronul giuleştenilor era marcat de ceea ce i s-a întâmplat. A părut că nu îi vine să creadă că Rapid a pierdut şi era bulversat total.

Cristi Săpunaru și-a asumat vina pentru înfrângerea cu Poli Iași

Căpitanul giuleștenilor a vorbit, la finalul meciului, despre eroarea pe care a comis-o la primul gol marcat de moldoveni.

Ne cerem scuze că meciul ăsta l-am pierdut eu, nu echipa, cu acea gafă… a venit mingea din nocturnă, nu am văzut-o, am dat pe lângă ea şi i-am băgat în meci. Până atunci a fost o singură echipă pe teren.

La gafa mea s-a făcut diferenţa, dacă nu făceam acea gafă nu cred că îi băgam în meci. Nu aveam probleme, nu avuseseră nici o ocazie până în secunda aia, doar şuturi, aşa, din afara careului.

Am pierdut un punct jumătate, nu am pierdut puncte preţioase şi o să recuperăm. Urmează meciul cu UTA şi sperăm să spălăm ruşinea din meciul ăsta. Sperăm să obţinem cele trei puncte ca să rămânem acolo, pe locul doi”, a spus Cristi Săpunaru după finalul meciului.

Reclamă

Rapid avea şansa de a se apropia la 4 puncte de liderul Ligii 1. FCSB poate profita acum de pasul greşit al rivalei şi se poate distanţa la 10 puncte, în cazul unei victorii cu FC Botoşani.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 55 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și