Închide meniul

Nu-l mai salvează nici duhovnicul! Fotbalistul de la FCSB care pleacă după ce a jucat un singur minut în tricoul roş-albastru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 11:03

Nu-l mai salvează nici duhovnicul! Fotbalistul de la FCSB care pleacă după ce a jucat un singur minut în tricoul roş-albastru

Nu-l mai salvează nici duhovnicul! Fotbalistul de la FCSB care pleacă după ce a jucat un singur minut în tricoul roş-albastru

Gigi Becali vrea să renunţe la Florin Achim / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a dat ordin şi e pe punctul de a scăpa de toţi jucătorii puşi pe „lista neagră” la vicecampioana României. Florin Achim (31 de ani) este fotbalistul de la FCSB care pleacă după un singur minut jucat în tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Dumiter, Radu Boboc au fost primii cărora li s-a reziliat contractul cu FCSB. Din informațiile AntenaSport, s-a produs şi despărțirea dintre Marco Dulca și ocupanta locului 3 din Liga 1. Următorul care părăseşte echipa este Florin Achim.

Florin Achim, fotbalistul de la FCSB care pleacă după un singur minut jucat

Potrivit gsp.ro, Achim este următorul care trebuie să îşi caute echipă. Singura apariţie pe teren a bifat-o în meciul FCSB – CFR Cluj, scor 3-1, din ultima etapă a play-off-ului sezonului trecut. L-a schimbat pe Ovidiu Popescu în minutul 90+3, chiar înainte ca arbitrul să fluiere finalul partidei.

Florin Achim a mai fost rezervă în 7 partide. În această ediţie de campionat, fundaşul dreapta nu a stat nici măcar pe bancă. Gigi Becali a recunoscut că avea de gând să îl dea afară de mai mult timp, dar a intervenit duhovnicul fotbalistului.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit, în luna septembrie, că a fost convins de un „trimis al Domnului” pentru a nu renunţa la fundaşul care a evoluat numai câteva secunde în tricoul roş-albastru, după ce a fost transferat de la Academica Clinceni.

Reclamă

Să vă spun sincer ce s-a întâmplat cu Florin Achim. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi, dar aşa fac eu. El are un duhovnic pe care eu îl iubesc mult, îl cheamă Imeu de la Mănăstirea… am un lapsus. A intervenit, mi-a spus că este ucenicul meu. Trebuia să plece şi am zis, stai de ce să plece. Am meciuri din 3 în 3 zile. L-am luat de un an şi nu l-am văzut. I-am spus lui Dică că vreau să-l văd, i-am dat salarii un an şi jumătate. De unde ştiu că Achim nu e bun?

Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci nu avea cum. Pe stânga nu avea cum că e Radunovic. Pentru ce să nu îl ţin eu pe băiat, dacă îi dau atâţia bani pe lună„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Patronul lui FCSB vrea să se mai despartă de trei jucători în această iarnă. Ionuţ Panţîru, Rachid Bouhenna şi Bogdan Rusu sunt ca şi plecaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, despre venirea lui Florin Achim: „Sunt banii lui Gigi Becali”

Managerul general al roş-albaştrilor aştepta să vadă dacă Achim merită să joace la FCSB.

Achim e din iarnă la noi, n-a jucat deloc. Deloc. Nu a fost impus niciodată, era a patra sau a cincea variantă de fundaş dreapta.

Eu ştiam, îmi spusese mai demult de ce l-a transferat. Şi am aflat. Ce pot eu să spun? Sunt banii lui, plăteşte un jucător până acum degeaba, pentru că a făcut o promisiune unui om pe care-l respectă. Gigi e altfel de om. Nu pot eu să explic faptele lui Gigi.

E plătit, plăteşte un jucător pentru că făcut o promisiune cuiva. Plăteşte un jucător care nu ne încurcă pe noi cu nimic.

Dică l-a găsit pe Achim aici, trebuie să-l vadă. Şi eu sunt curios să-l văd„, a spus Mihai Stoica, în luna septembrie, la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și