Închide meniul

„Nu mai suportăm!”. Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova: „De ce mai ai nevoie de VAR?”. Atac la arbitrii români

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 20:48

„Nu mai suportăm!. Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova: „De ce mai ai nevoie de VAR?. Atac la arbitrii români

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu nu îşi mai revine după remiza care a scos-o pe CFR Cluj din cursa pentru titlu şi a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei ultimilor cinci ani din a ieşit la atac şi la o zi după confruntarea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu e convins că a fost o viciere de rezultat şi că echipa lui merita să obţină toate punctele în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Muhar a deschis scorul în minutul 66, dar Andrei Ivan a restabilit egalitatea la trei minute distanţă.

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

„Bursucul” nu îşi explică de ce Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, dar a revenit asupra fazei la intervenţia arbitrului din cabina VAR. În cele din urmă, atacantul oltenilor a „scăpat” doar cu cartonaş galben.

Sunt așa de multe de spus, nu știu cu ce să încep, încă sunt la cald după meci, s-au întâmplat iar foarte multe lucruri împotriva echipei noastre. Nu am venit aici să găsesc scuze, am venit să vedem fazele din acest play-off și să îmi explice cineva cum în 7 meciuri nicio decizie VAR nu a fost pro CFR.

Tu, arbitru, Radu Petrescu, ești lângă fază, vezi intensitatea, dai roșu corect, clar, și te mai duci la VAR, să mai verifici ce, ce ai văzut tu la doi metri? Deja știm toți de pe bancă, că orice decizie VAR e împotriva noastră.

Reclamă

După aia, ai henț, nu te duci la VAR. Nu mai putem să suportăm. Avem 7 penalty-uri în play-off și am primit 0. Haideți să le vedem. Dumneavoastră m-ați invitat.

Pentru mine e roșu clar. Uite unde e Radu Petrescu, vede clar că e piciorul sus, talpă, săracul Boateng nu a mai putut să joace, l-am scos în repriza a doua. De ce ai mai avut nevoie de VAR dacă ai fost acolo? Eu am luat titlul cu Unirea Urziceni cu arbitri străini, cu români nu luam. Dacă ăsta nu e roșu, care mai e?

Mi-a dat galben, am vrut să îl întreb. În Europa am avut 16 meciuri, am primit 0 cartonașe galbene. De ce aici primesc mereu? Arbitrii sunt aroganți cu mine, nu vorbesc. Mă duc mâine în Italia să antrenez, să vedem, câte galbene iau. Nu dau explicații. Nu pot să stau pe bancă cu Steaua (n.r. FCSB). Bîrsan a venit la mine la pauză (n.r. la meciul cu Rapid) și mi-a spus că am greșit”, a spus Dan Petrescu la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

S-a aflat verdictul specialistului, după ce Andrei Ivan a marcat golul egalizator în duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1. Adrian Porumboiu susţine că reuşita atacantului oltenilor ar fi trebuit anulată pe motiv de ofsaid, chiar dacă Radu Petrescu, centralul partidei, a consultat arbitrajul video.

Andrei Ivan a reuşit să marcheze în minutul 69, în duelul cu CFR Cluj, după ce clujenii reuşiseră să deschidă scorul cu 3 minute mai devreme. Deşi golul a fost anulat de tuşier iniţial, Radu Petrescu a consultat arbitrajul video şi i-a dat câştig de cauză atacantului lui Eugen Neagoe.

Vă vorbește un fost investitor care s-a lecuit de mult de metehnele astea ale arbitrajului. Acum e VAR, dacă funcționează, trebuie interpretat regulamentar. Procedurile sunt foarte clare. Ne referim la ofsaid. Din cabina VAR s-a precizat că nu e ofsaid. Dacă facem o analiză sumară, vedem că pe jumătate ar avea dreptate, dar jumătatea aia dispare dacă iei în considerare doar poziția picioarelor.

Picioarele sunt pe aceeași linie, dar urmăriți poziția corpului, umărul lui Ivan e mai aproape de linia porții. Punct, 100%! Nu sunt comentarii, după părerea mea trebuie luată în considerare poziția umărului. Și dacă te uiți fără linie, vezi foarte clar, jucătorul Craiovei e mai aproape de linia porții.

Eu sunt ferm convins că s-au uitat doar la picioare și acolo, într-adevăr, Camora îl scoate din ofsaid. La hențul în careu, urmăriți cu atenție, chiar dacă e aproape, jucătorul lovește mingea cu capul și apărătorul instinctiv depărtează mâna de corp. După părerea mea, trebuia să acorde 11 metri”, a declarat Adrian Porumboiu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și