Închide meniul

„Nu suntem în criză!”. Adi Mutu nu se sperie după Rapid – FC Botoşani 1-1: „Am dominat copios! Dumnezeu ne-a dat punctul ăsta”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 0:11

„Nu suntem în criză!. Adi Mutu nu se sperie după Rapid – FC Botoşani 1-1: „Am dominat copios! Dumnezeu ne-a dat punctul ăsta

Adi Mutu, prima reacţie la finalul meciului Rapid - FC Botoşani, din Liga 1

Adi Mutu, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adi Mutu a avut o primă reacţie după Rapid – FC Botoşani, scor 1-1, meci din etapa a 13-a a Ligii 1. Jucătorii săi au ratat şansa de a egala la puncte liderul Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ţigănaşu a deschis scorul în minutul 38. Jucătorii lui Adi Mutu au revenit pe final, graţie execuţiei fabuloase a lui Junior Morais. Brazilianul şi-a încercat norocul cu un şut de la aproximativ 30 de metri. Execuţia lui, din minutul 83, l-a învins pe Pap şi stabilit rezultatul final.

Adi Mutu, prima reacţie după Rapid – FC Botoşani 1-1

A fost al doilea meci la rând fără victorie pentru Rapid. Etapa trecută, giuleştenii au pierdut cu „lanterna roşie” Chindia Târgovişte.

„Cred că am început chiar foarte bine meciul. Am fost puţin surprins când am văzut sistemul şi modul de a juca, în sensul că se apărau foarte bine în faţa careului. Am încercat, am făcut combinaţii. Din păcate la primul lor contraatac a venit şi golul. Poate putea să iasă unul dintre băieţi, să anticipeze centrarea. Dar eu sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, cred că Dumnezeu ne-a dat punctul ăsta pentru munca făcută de băieţi. Am dominat copios! Trebuie să învăţăm să fim mai concreţi în faţa porţii.

În fotbal când încerci să desfaci o echipă, normal că rămâi descoperit în apărare. Aşa, per ansamblu, cred că s-a văzut cu adevărat forţa noastră, dorinţa noastră. Am încercat să câştigăm şi după ce am marcat. Din păcate fotbalul în unele momente îţi dă, uneori îţi ia. Există un echilibru. Cred că meritam mai mult în această seară!

Reclamă

Până la urmă fiecare îşi apără şansele cum poate. Problema e la noi să conştientizăm că suntem o echipă puternică. Trebuie să ne gândim la noi. Trebuie să fim mai buni în duelurile 1 contra 1, să fim mai dinamici şi mai concreţi în faţa porţii. Dacă reuşeam să înscriem noi primii, probabil despre altceva vorbeam acum. Eu nu îmi fac niciun fel de problemă pentru echipa mea, din ce am simţit astăzi… am făcut un meci bun.

Am văzut şi eu anumite titluri, că suntem în criză. O echipă mare, când nu iei cel puţin 3 puncte în două meciuri… suntem pe locul 2 în continuare, suntem bine. Bineînţeles că ne-am fi dorit să câştigăm. Situaţia este altfel, Rapid nu este în criză. Din contră! Acum începem să conştientizăm ce valoare avem. Sunt normale aceste voci, la echipele mai mari se întâmplă când nu câştigi”, a declarat Adi Mutu, după Rapid – FC Botoşani 1-1, la digisport.ro.

Mihai Teja a vorbit despre ultimatumul primit din partea patronului. Risca să fie demis în cazul unei noi înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

„Din păcate plecăm cu dezamăgirea că din nou nu am câştigat 3 puncte. E un pic frustrant, pentru că echipa a jucat bine. Am făcut un meci bun, chiar dacă am ales o tactică mai defensiă. Am venit să câştigăm aici, ştiam că vom suferi. Am reuşit să dăm un gol, chiar am mai avut câteva ocazii clare în prima repriză. Chiar şi în ultima secundă. Primeşti un gol de la 30-35 de metri. Suntem puţin dezamăgiţi, pentru că scăpăm printre degete punctele.

Pentru mine au câştigat jucătorii mei, pentru că au făcut un meci bun. Suntem dezamăgiţi, puteam să câştigăm toate punctele! E bun şi un punct până la urmă, trecem printr-o perioadă grea. O victorie schimba lucrurile.

Pentru mine fotbalul este un joc, dau tot ce am mai bun. Încerc să dau tot ce am mai bun, sunt împăcat cu mine ca echipa mea să câştige. Mai mult de atât, eu sunt împăcat cu mine. Jucătorii indirect joacă şi pentru mine, sunt nişte băieţi de caracter. Împreună trebuie să trecem peste perioada asta grea”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului.

FC Botoşani a ajuns la 7 meciuri consecutive fără succes în Liga 1. Etapa viitoare, jucătorii lui Mihai Teja joacă pe teren propriu cu FC U Craiova 1948. Pentru Rapid urmează deplasarea pe terenul lui Hermannstadt.

Dan Șucu vrea ca Rapid să calce pe urmele lui RB Leipzig

Dan Șucu vrea ca Rapid să-i calce pe urme unui club care face furori în grupele Champions League. Co-finanțatorul giuleștenilor a făcut referire la RB Salzburg, campioana Austriei din ultimele 9 sezoane. Șucu are mare încredere în proiectul început la cârma Rapidului și este convins că echipa pregătită de Adrian Mutu va cuceri titlul în Liga 1 „în maxim doi ani”.

Dan Șucu își dorește ca Rapid să urmeze exemplul lui RB Salzburg, echipă care s-a transformat uimitor în ultimul deceniu. Echipa austriacă s-a obișnuit cu titlurile de campioană, cu calificările în cupele europene și cu vânzările de jucători pe sume amețitoare.

În plus, Șucu a precizat că nu discută direct cu Adrian Mutu, ci numai cu celălalt acționar al Rapidului, Victor Angelescu, și cu președintele clubului, Daniel Niculae.

Reclamă

„Îmi place ce fac cei de la Salzburg, cum au schimbat fața fotbalului austriac. Vreau ca Rapid să devină pentru România ce e Salzburg pentru Austria.

Eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va lua titlul. Cât de rapid? Aș spune că în maxim doi ani. Eu mă întâlnesc cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, mai puțin cu Adrian Mutu. Nu sunt implicat în activitatea echipei mari”, a spus Dan Șucu, pentru PRO Arena.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și