Închide meniul

Rapid – Botoşani 1-1. Junior Morais i-a salvat pe giuleşteni cu un GOLAZO! Echipa lui Adrian Mutu, un nou pas greşit în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 23:25

Rapid – Botoşani 1-1. Junior Morais i-a salvat pe giuleşteni cu un GOLAZO! Echipa lui Adrian Mutu, un nou pas greşit în Liga 1

Rapid - Botoşani 1-1

Rapid - Botoşani 1-1 / Hepta

Rapid – Botoşani, duelul tare din etapa a 13-a din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Giuleştenii au ratat şansa de a urca provizoriu pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ţigănaşu a deschis scorul în prima repriză, din pasa superbă a lui Kevin Boli. Golul de 1-1 a venit târziu, în minutul 83. Junior Morais a reuşit un gol fabulos.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă locul 13, cu 14 puncte.

Rapid – Botoşani 1-1

Min. 90+4: Fluier final în Giuleşti! Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

Min. 83: Rapid – Botoşani 1-1. GOOOL! Junior Morais a adus egalarea cu o „torpilă” de la aproximativ 30 de metri.

Reclamă

Min. 47: Bară Kevin Luckassen. Atacantul lui Adi Mutu a şutat din întoarcere, din marginea careului, iar mingea a lovit stâlpul din stânga al porţii apărate de Pap.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 38: Rapid – FC Botoşani 0-1! GOOOL! FC Botoşani a dat lovitura prin Alexandru Ţigănaşu! Kevin Boli l-a servit perfect pe coechipierul său.

Min. 26: Mihai Roman a ratat o ocazie uluitoare! Mailat a ajuns în careul advers, a şutat, dar nu l-a putut învinge pe Pap. Mingea respinsă de portar a ajuns la Roman, care a trimis la câţiva milimetri pe lângă poartă!

Min. 19: Papeau a suferit o accidentarea gravă, după o intervenţie dură a lui Ivanov. A fost scos pe targă de pe teren, iar în locul său a intrat Ciobanu!

Min. 17: Ocazie uriaşă Rapid! Sefer a reluat mingea centrată de Onea, dar Pap a respins.

Min. 3: Jason Papeau a trimis un şut puternic, dar peste poarta lui Pap.

Update: A început meciul!

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Emmers, Crepulja, Papeau – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Belu-Iordache, Ignat, Fl. Ștefan, Al. Albu, A. Ciobanu, Pănoiu, Al. Ioniță II, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Reclamă

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Boli, Șeroni, Țigănașu – Dican, Sylla – Mateus Santos, A. Ivanov, Mailat – M. Roman II
Rezerve: G. Ureche – Dragu, Perianu, Sadiku, Petkovski, Mussis, Zabou, Pinson, Camara
Antrenor: Mihai Teja

Rapid a suferit două înfrângeri în ultimele trei runde. Pe lângă cea în faţa Chindiei, trupa de sub Grant a pierdut şi cu FC U Craiova 1948. Cu toate acestea, giuleştenii nu au nicio înfrângere pe teren propriu în acest sezon.

De cealaltă parte, Botoşani traversează o perioadă dificilă. Viitorul lui Mihai Teja este unul incert, echipa fiind fără victorie de şase runde. În ultima etapă, moldovenii au remizat, scor 1-1, cu U Cluj, pe teren propriu.

În sezonul precedent, cele două formaţii s-au duelat de trei ori. În play-off, Rapid a triumfat la scor de neprezentare, pe teren propriu, după golurile lui Vojtus, Antonio Sefer şi Alexandru Albu.

Dan Șucu vrea ca Rapid să-i calce pe urme unui club care face furori în grupele Champions League

Dan Șucu vrea ca Rapid să-i calce pe urme unui club care face furori în grupele Champions League. Co-finanțatorul giuleștenilor a făcut referire la RB Salzburg, campioana Austriei din ultimele 9 sezoane. Șucu are mare încredere în proiectul început la cârma Rapidului și este convins că echipa pregătită de Adrian Mutu va cuceri titlul în Liga 1 „în maxim doi ani”.

În plus, Șucu a precizat că nu discută direct cu Adrian Mutu, ci numai cu celălalt acționar al Rapidului, Victor Angelescu, și cu președintele clubului, Daniel Niculae.

„Îmi place ce fac cei de la Salzburg, cum au schimbat fața fotbalului austriac. Vreau ca Rapid să devină pentru România ce e Salzburg pentru Austria.

Eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va lua titlul. Cât de rapid? Aș spune că în maxim doi ani. Eu mă întâlnesc cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, mai puțin cu Adrian Mutu. Nu sunt implicat în activitatea echipei mari”, a spus Dan Șucu, pentru PRO Arena.

În actualul sezon din Champions League, Salzburg se află pe primul loc în grupa E, din care mai fac parte Chelsea, AC Milan și Dinamo Zagreb.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și