Închide meniul

„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 23:07

„O lipsă crasă de respect! Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct la scurt timp după finalul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-2, în prima etapă a play-off-ului. „Regele” a răbufnit şi i-a tras un semnal de alarmă patronului oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a vorbit despre pretendentele la titlu şi nu a amintit de campioana en-titre, Farul. ”Nu mă interesează de FCSB. Nu suntem în luptă cu FCSB. Noi suntem în luptă cu CFR Cluj și Rapid. Când o să fim la două puncte de FCSB, atunci o să mă intereseze”, a declarat Rotaru. Gică Hagi a intervenit rapid şi a avut un mesaj vehement pentru patronul grupării din Bănie.

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct

Hagi tocmai a obţinut o victorie în Giuleşti şi cere să fie luat în calcul în lupta pentru trofeul Ligii 1. Nu l-a iertat pe rivalul său Mihai Rotaru, care a anunţat că pentru podium se va lupta cu Rapid şi CFR Cluj.

Am văzut că a zis că se luptă cu CFR, Rapid pentru podium. A uitat că în campionat l-am bătut pe noi. Campionii României nu sunt băgați în seamă!

Cine e Farul? E la Constanța, e departe.. Noi suntem campionii României, să nu uite nimeni! Din punctul meu de vedere e o lipsă crasă de respect. Poate nu știe dânsul mai multe sau poate are mai multe informații și eu nu le dețin.

Reclamă

Sunt puțin supărat din punct de vedere sportiv, nimic altceva! Dânsul probabil știe mai multe în afara terenului. Eu vorbesc totuși doar despre teren.

E mai mult sau mai puțin vorba de parcursul Craiovei. Dar noi i-am bătut de 2 ori! Eu zic că am fost în fața lor, între cele bune! Dar ne omitem! După ei nu suntem pe nicărieri! Dar noi suntem acolo!

Avem încă 9 meciuri foarte importante. Mă bucur mult că ei au bătut la CFR, mă bucur dacă noi am bătut Rapidul, o să se încingă lupta la titlu! Devine lupta mai interesantă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt supărat pentru că Farul nu contează! O să mă bucur 200% dacă Sepsi o bate pe FCSB! Nu contează că ne ajung pe noi, o să se încingă lupta la campionat și o să fie mult mai interesant.

Public a făcut o mare greșeală (n.r. Mihai Rotaru). E o lipsă de respect față de echipa campioană”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat al play-off-ului Ligii 1:

1. FCSB – 32 de puncte
2. UNIVERSITATEA CRAIOVA – 28 de puncte
3. RAPID – 28 de puncte
4. CFR CLUJ – 27 de puncte
5. FARUL – 25 de puncte
6. SEPSI – 22 de puncte

CFR Cluj are o singură victorie în ultimele patru meciuri din campionat. Sunt probleme pentru Adi Mutu.

CFR – Universitatea Craiova 1-2

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea CFR Cluj, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

La Cluj gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38.În startul reprizei secunde Alexandru Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66, dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

Reclamă

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita (El Kaddouri 75), Tachtsidis (Avounou 59) – Deac (C. Manea 89), Bîrligea (P. Michael 59), Otele. ANTRENOR: Adrian Mutu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Creţu, Mateiu, Mekvabishvili (Houri 70) – Baiaram, A. Ivan (Zajkov 75), Mitriţă (Markovic 82). ANTRENOR: Ivaylo Petev

Cartonaşe galbene: El Kaddouri 90, Avounou 90+5 / L. Popescu 72, Căpăţână 75, Badelj 80, Houri 90+4

Cartonaş roşu: Matei Ilie (CFR Cluj) minutul 87

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Mihai Marius Marica, Andrei Constantinescu – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Florin Andrei – Alexandru Vodă

Observator: Iosif Olah

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și