Închide meniul

O nouă demisie de la Dinamo! Ovidiu Burcă nu pleacă singur de la penultima clasată!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 noiembrie 2023, 8:58

O nouă demisie de la Dinamo! Ovidiu Burcă nu pleacă singur de la penultima clasată!

O nouă demisie de la Dinamo! Ovidiu Burcă nu pleacă singur de la penultima clasată!

Ovidiu Burcă, la o conferinţă de presă / AntenaSport

O nouă demisie de la Dinamo! Ovidiu Burcă nu va pleca singur de la „alb-roşii”, ci alături de Sorin Colceag, unul dintre secunzii săi de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Sorin Colceag vrea şi el să părăsească penultima clasată, aşa că la meciul cu Sepsi pe banca lui Dinamo ar urma să stea Iulian Mihăescu. Mădălin Udrea, preparatorul fizic al echipei, ar urma să fie şi el pe bancă alături de Mihăescu la meciul cu Sepsi.

O nouă demisie de la Dinamo! Ovidiu Burcă nu pleacă singur de la penultima clasată!

Şi Florin Marin (70 de ani) ar urma să îi părăsească pe „câini”. El fusese adus de Burcă la Dinamo în rolul de director tehnic/consultant al antrenorului „câinilor”.

Burcă şi Florin Marin au o relaţie deosebită de la începutul anilor 2000, atunci când au colaborat împreună mai întâi la Craiova şi ulterior la Dinamo.

Potrivit sursei citate, conducerea lui Dinamo nu a privit cu ochi buni aducerea lui Florin Marin în rolul de consultant, dar a acceptat solicitarea lui Burcă.

Reclamă

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu! Dezvăluiri despre plecarea antrenorului de la Dinamo

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu! Totul s-ar fi petrecut după înfrângerea cu 1-0 în faţa FCSB-ului, în derby-ul de duminica trecută.

Potrivit fanatik.ro, Ovidiu Burcă şi Andrei Nicolescu, ce aveau o relaţie de prietenie de mai mult timp, s-ar fi certat serios, iar acesta ar fi fost şi motivul pentru care antrenorul a decis să demisioneze de la Dinamo.

Ovidiu Burcă va organiza astăzi, de la ora 14:00, o conferinţă de presă în care va explica pe larg decizia de a pleca de la Dinamo, club pe care l-a adus din Liga a 2-a în primă ligă a fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 10 puncte obţinute în 17 etape. FC Botoşani, lanterna clasamentului, are cu două puncte mai puţin decât Dinamo.

Dinamo e cu 8 puncte sub locul 14 în Liga 1, FCU Craiova. Locul 14 este primul care duce la barajul de rămânere / promovare în Liga 1. Ultimele două clasate retrogradează direct în Liga a 2-a. FCU Craiova a obţinut în ultima etapă o victorie foarte importantă acasă cu Sepsi, scor final 2-1.

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. „Câinii” au suferit o ruşine istorică cu el pe bancă

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul a vorbit despre „scaunul liber” din Ștefan cel Mare și a făcut o dezvăluire uluitoare.

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Ovidiu Burcă și-a anunțat demisia. Acesta a plecat de pe banca „câinilor” după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Tehnicianul care a mai pregătit-o în trecut pe Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a dezvăluit faptul că nu ar refuza o revenire în Ștefan cel Mare. Totuși, acesta a menționat și că nu a discutat, până în momentul de față, cu oficialii grupării.

”Nu m-a sunat momentan nimeni de la Dinamo. Nu mai știu bine care e situația acolo. Aș discuta, nu aș zice nu, dar cum v-am spus, până acum nu a fost nimic. A fost dat Burcă afară? Nu știam.

 Zăvăleanu mai e acolo? A fost ceva când am plecat de la Dinamo ultima dată. (n.r. Nu ați avut o relație foarte bună?) Nu e neapărat asta, dar ultima experiență s-a terminat cum s-a terminat”, a declarat Dusan Uhrin potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și