Închide meniul

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu! Dezvăluiri despre plecarea antrenorului de la Dinamo

Bogdan Stănescu Publicat: 29 noiembrie 2023, 8:21

Reclamă
Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu! Dezvăluiri despre plecarea antrenorului de la Dinamo

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu

Ovidiu Burcă şi Andrei Nicolescu / colaj Profimedia Images, AntenaSport

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu! Totul s-ar fi petrecut după înfrângerea cu 1-0 în faţa FCSB-ului, în derby-ul de duminica trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Ovidiu Burcă şi Andrei Nicolescu, ce aveau o relaţie de prietenie de mai mult timp, s-ar fi certat serios, iar acesta ar fi fost şi motivul pentru care antrenorul a decis să demisioneze de la Dinamo.

Ovidiu Burcă s-a certat cu Andrei Nicolescu

Ovidiu Burcă va organiza astăzi, de la ora 14:00, o conferinţă de presă în care va explica pe larg decizia de a pleca de la Dinamo, club pe care l-a adus din Liga a 2-a în primă ligă a fotbalului românesc.

Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 10 puncte obţinute în 17 etape. FC Botoşani, lanterna clasamentului, are cu două puncte mai puţin decât Dinamo.

Dinamo e cu 8 puncte sub locul 14 în Liga 1, FCU Craiova. Locul 14 este primul care duce la barajul de rămânere / promovare în Liga 1. Ultimele două clasate retrogradează direct în Liga a 2-a. FCU Craiova a obţinut în ultima etapă o victorie foarte importantă acasă cu Sepsi, scor final 2-1.

Reclamă

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. „Câinii” au suferit o ruşine istorică cu el pe bancă

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul a vorbit despre „scaunul liber” din Ștefan cel Mare și a făcut o dezvăluire uluitoare.

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Ovidiu Burcă și-a anunțat demisia. Acesta a plecat de pe banca „câinilor” după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Tehnicianul care a mai pregătit-o în trecut pe Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a dezvăluit faptul că nu ar refuza o revenire în Ștefan cel Mare. Totuși, acesta a menționat și că nu a discutat, până în momentul de față, cu oficialii grupării.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu m-a sunat momentan nimeni de la Dinamo. Nu mai știu bine care e situația acolo. Aș discuta, nu aș zice nu, dar cum v-am spus, până acum nu a fost nimic. A fost dat Burcă afară? Nu știam.

 Zăvăleanu mai e acolo? A fost ceva când am plecat de la Dinamo ultima dată. (n.r. Nu ați avut o relație foarte bună?) Nu e neapărat asta, dar ultima experiență s-a terminat cum s-a terminat”, a declarat Dusan Uhrin potrivit iamsport.ro.

Este de notat faptul că Dinamo a suferit o umilință istorică cu Uhrin pe bancă. Acesta a fost tehnicianul care i-a dus pe „câini” în Liga a 2-a pentru prima dată în istoria clubului fondat în anul 1946.

Cu tehnicianul ceh pe bancă, „câinii” nu au reușit să câștige barajul de promovare/menținere în Liga 1 în anul 2022 și au fost învinși de U Cluj cu scorul de 1-3, la general.

Mircea Lucescu, anunţ categoric despre posibila revenire la Dinamo

După anunțul demisiei lui Ovidiu Burcă, „Il Luce” a vorbit despre o posibilă revenire la clubul din Ștefan cel Mare. Acesta a dezvăluit faptul că nu dorește să comenteze situația de la Dinamo și că nu crede ar putea să se implice la echipă, în momentul de față.

„Nu pot să comentez situația de la Dinamo. Nu aș putea să mă implic acum, abia am venit. Am fost la derby doar ca să văd meciul nu contează cine mai era lângă mine, cu cine m-am conversat.

Dacă am oferte de afară? Nu doresc să comentez acum”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și