Închide meniul

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi! Greșeală uriașă în apărarea covăsnenilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 21:37

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi! Greșeală uriașă în apărarea covăsnenilor

Octavian Popescu a marcat al treilea gol al sezonului

Octavian Popescu a marcat al treilea gol al sezonului / Captură Orangesport

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în meciul FCSB – Sepsi. „Perla” lui Gigi Becali a apărut la finalizare în minutul 21 al partidei din ultima etapă a sezonului regular. Mark Tamaș, fundașul covăsnenilor, a comis o greșeală uriașă, iar roș-albaștrii au profitat și au deschis scorul pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Sepsi este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi!

Tamaș a pasat eronat în apropierea propriului careu, iar Florinel Coman a fost atent și a interceptat. „Mbappe de România” i-a trimis repede lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului l-a servit excelent pe Octavian Popescu cu o pasă în fața porții.

Cu poarta goală în față, din doi metri, Popescu a avut timp să și preia, apoi a trimis cu piciorul drept în plasă.

Octavian Popescu a marcat al treilea gol al sezonului / Captură Orangesport

Este cel de-al 3-lea gol marcat de Octavian Popescu în 41 de apariții, în toate competițiile din acest sezon. Mijlocașul de 20 de ani și-a trecut în cont și 7 assist-uri.

Reclamă

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a precizat că „perla” lui Gigi Becali nu poate ieși din primul „11”. În rest, Pintilii s-ar descurca dacă i-ar pleca alți jucători.

Întrebat dacă poate face față la FCSB în cazul în care mai mulți jucători ar părăsi echipa, Pintilii a spus că n-ar avea nicio problemă, dar cu o singură condiție. Să-l păstreze pe Octavian Popescu!

”Dacă ar fi după mine, să plece cel puțin jumătate. Mă refer la cei din față, să plece cel puțin jumătate, dacă nu toți. Din față, aș vrea să mai rămână doar Tavi un an. Restul, să plece toți.

Reclamă 4 / 0/3

Vor veni alții, mă gândesc. Vin din spate, sunt copii, e Miculescu, sunt și alții care au jucat mai puțin, Radaslavescu. Ei trebuie să facă pasul ușor-ușor.

Important e să facă un play-off foarte bun, să își dea silința, să creadă în ei că pot câștiga campionatul”, a spus Mihai Pintilii la podcastul Victory Extra Time.

Ce a spus Octavian Popescu despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc la FCSB

Octavian Popescu a vorbit despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc în cadrul primului 11. Tavi spune că nu e deranjat de faptul că este folosit, în ultimele partide, pe poziţia de inter, din contră, susţine că încearcă să îşi ajute echipa de pe orice post.

De acum începe playoff-ul pentru noi şi trebuie să obţinem numai victorii. Eu joc unde sunt folosit şi sper să o fac cât mai bine. Am aflat că joc inter când am aflat echipa. Joc unde voi fi folosit. Contează foarte mult şi asta, dar fiecare are o poziţie preferată pe care se simte bine.

Eu sper să câştige echipa, nu ţin neapărat să dau goluri. Cred că acum sunt mai matur, dar anul trecut marcam. Nu mă macină, îmi place să mă distrez pe teren. Noi ne antrenăm, venim la meci şi cine stă pe bancă ne facem datoria”, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Recomandări
  • Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi
  • Greșeală uriașă în apărarea covăsnenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și