Închide meniul

Octavian Popescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica la derby-ul cu Rapid: „Un comportament iresponsabil! Va plăti”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2023, 23:51

Reclamă
Octavian Popescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica la derby-ul cu Rapid: „Un comportament iresponsabil! Va plăti

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Octavian Popescu l-a scos din sărite şi pe Mihai Stoica la derby-ul pierdut de FCSB cu Rapid, scor 1-2. MM s-a enervat că Tavi Popescu a primit foarte uşor cartonaş galben în derby-ul cu Rapid şi va fi suspendat pentru partida cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are probleme cu regula U21, după ce Pantea şi Tavi Popescu au luat cartonaşe în derby-ul cu Rapid şi sunt suspendaţi. „Galbenul” încasat de Tavi Popescu l-a enervat pe Mihai Stoica. Oficialul de la FCSB e de părere că Popescu a dat dovadă de comportament iresponsabil şi că „va plăti pentru asta”.

Octavian Popescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica la derby-ul cu Rapid

„Primul vinovat e Tavi Popescu, e un comportament de iresponsabil. Pinti i-a spus să nu ia galben, că nu avem sub 21, dar a luat. Clar va plăti pentru asta. Eu înțeleg că e un cod, dar vreau să aud și eu discuțiile arbitrilor.

Tavi e un copil bun. Când te trezești vedetă peste noapte, poți să calci strâmb la un moment dat. Mă interesează că se antrenează bine, că nu fumează, nu bea, nu se joacă jocuri video. E a doua oară când face un gest infantil și el a mai fost eliminat cu Rapid. Eu nu consider că e o cauză pierdută, cred că e deja fotbalist, doar că nu traversează o perioadă bună, mai ales că poziția lui e ocupată de Coman„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a criticat şi el pe Octavian Popescu pentru prestaţia din derby-ul cu Rapid.

Reclamă

„L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi. Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Octavian Popescu, pus la zid după FCSB – Rapid

Octavian Popescu a fost pus la zid după FCSB – Rapid. Introdus pe teren la pauza meciului de pe Arena Naţională, tânărul roş-albaştrilor a avut o nouă prestaţie modestă, în partida câştigată de giuleşteni cu 2-1.

Dacă Basarab Panduru i-a acordat nota 4,5 lui Octavian Popescu, Nicolae Dică a fost mult mai dur şi a considerat că prestaţia tânărului de 20 de ani a fost de nota 4.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îi dau nota 4, a pierdut toate mingile. Mă aştept de la un număr 10 să intre şi să facă diferenţa cu Rapid, cu CFR, nu cu Botoşani, Petrolul sau alte echipe, cu tot respectul pentru aceste echipe. Numărul 10 a fost purtat la Steaua de Panduru, de mine, trebuie să faci diferenţa în cupele europene, de aia ai numărul 10”, a declarat Nicolae Dică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și