Închide meniul

OFICIAL! Farul a anunţat transferul lui Marian Aioani la Rapid. Lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 15:52

Reclamă
OFICIAL! Farul a anunţat transferul lui Marian Aioani la Rapid. Lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Farul a anunţat transferul lui Marian Aioani la Rapid

Hepta

Farul a anunţat, oficial, transferul lui Marian Aioani la Rapid. Portarul campioanei îl va înlocui la în poarta giuleştenilor pe Horaţiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Ioani s-a despărţit oficial de Farul şi va semna un contract valabil pe 3 ani şi jumătate cu Rapid. Dan Şucu îi va plăti lui Hagi 400.000 de euro pentru portarul de 24 de ani. Marian Aioani va fi titular în poarta Rapidului în derby-ul cu Dinamo.

Farul a anunţat transferul lui Marian Aioani la Rapid

„Farul Constanța și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul portarului Marian Aioani la formația bucureșteană.

Transferat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa noastră în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai importanți componenți ai lotului care au adus la Constanța titlul de campioană în sezonul trecut.

Mulțumim, Marian, pentru toate evoluțiile în alb-albastru„, a anunţat Farul Constanţa pe site-ul oficial.

Reclamă

Marian Aioani este noul portar de la Rapid. Dan Şucu a bătut palma cu Gică Hagi pentru portarul de 24 de ani. Aioani îl va înlocui pe Horaţiu Moldovan, cel care a plecat la Atletico Madrid.

Dan Şucu a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. L-a luat pe Marian Aioani de la Farul Constanţa. Aioani va fi titular în derby-ul pe care Rapid îl va juca cu Dinamo.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu a plătit 400.000 de euro pentru transferul lui Aioani de la Farul. Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un eventual transfer. Marian Aioani va semna cu contract valabil pe 3 ani şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Aioani este un alt portar al echipei naţionale, însă nu a debutat încă în poarta României. Goalkeeper-ul de 24 de ani a fost transferat de Farul de la Chindia, în vara lui 2021. În acest sezon, Aioani a bifat 27 de meciuri în poarta celor de la Farul, în toate competiţiile.

Pe lista şefilor de la Rapid au mai fost şi Silviu Lung Jr, cât şi Ronald Niczuly. În privinţa lui Lung Jr, giuleştenii nu s-au înţeles cu oficialii de la Poli Iaşi, care nu erau dispuşi să renunţe la serviciile portarului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și