Închide meniul

OFICIAL | Kevin Luckassen este noul atacant al lui Adi Mutu la Rapid! Prima reacţie a noului star din Giuleşti: „Suporterii sunt fantastici!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 16:48

OFICIAL | Kevin Luckassen este noul atacant al lui Adi Mutu la Rapid! Prima reacţie a noului star din Giuleşti: „Suporterii sunt fantastici!

Kevin Luckassen a semnat cu Rapid. Este noul atacant al lui Adi Mutu

Kevin Luckassen a semnat cu Rapid / Facebook FC Rapid

Kevin Luckassen este noul atacant al lui Adi Mutu la Rapid. Jucătorul de 29 de ani a semnat cu gruparea din Giuleşti. Este al 12-lea transfer făcut de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luckassen a jucat pentru Sepsi sezonul trecut şi a înscris 6 goluri în 31 de partide. Cu o cotă de piaţă de 800.000 de euro, fotbalistul din Olanda era liber de contract.

Kevin Luckassen este noul atacant al lui Adi Mutu la Rapid

Kevin Luckassen a semnat pentru un sezon cu Rapid!„, a fost anunţul oficial făcut de echipa care ocupă locul secund în campionat, la egalitate de puncte cu liderul Farul.

„Sunt foarte fericit să fiu aici. Știu că Rapid este un club mare, cu unii dintre cei mai frumoși fani din România. Am văzut suporterii, sunt fanatici, e o atmosferă nebună. Am vorbit cu o parte dintre băieții de aici, îi cunosc foarte bine.

Atunci când Rapid și-a arătat interesul pentru mine mi-am dorit să vin să joc pentru Rapid, este o echipă minunată. Este important să ne menținem la nivelul la care suntem, să ne calificăm în play-off, iar acolo nu știi niciodată ce se poate întâmpla„, a fost prima declaraţie oferită de Kevin Luckassen după ce a semnat contractul.

Reclamă

Luckassen a jucat prima dată în România în 2020, la Poli Iaşi. A fost transferat apoi de Gică Hagi la Farul. 9 goluri în 19 meciuri a înscris atacantul pentru constănţeni şi le-a atras atenţia celor de la Kayserispor. Turcii au plătit pentru el 800.000 de euro. Nu a confirmat la Kayserispor şi şi-a reziliat contractul.

Kevin Luckassen, Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Marko Dugandzic, Valentin Costache, Jayson Papeau, Alexandru Măţan, Florin Ştefan, Damien Dussaut, Xian Emmers, Alexandru Crivac şi Codruţ Sandu sunt achiziţiile făcute de Rapid

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului

Adrian Mutu a transmis un mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului înaintea partidei cu FC U Craiova 1948.

Înaintea meciului cu formația lui Adrian Mititelu, directorul sportiv al Rapidului, Ionuț Voicu, a dezvăluit ce le-a spus Mutu jucătorilor de pe patul de spital.

Adi nu s-a simțit bine în această dimineață, a mers la spital la recomandarea medicilor noștri, iar operația a decurs cu succes. Ne-a transmis să fim uniți, să avem forță și să câștigăm meciul din seara asta și pentru el. Jucătorii sunt bine, suntem o familie. Trebuie să ne facem datoria și să câștigăm meciul. Sunt sigur că ce s-a întâmplat cu Adi i-a motivat și mai tare pe jucători”, a spus Ionuț Voicu, înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid.

Acţionarul Rapidului a dat asigurări că operaţia a decurs perfect şi că „Briliantul” nu va sta mai mult de 2 zile internat.

Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se poate uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Kevin Luckassen a semnat cu Rapid
  • Al 12-lea transfer primit de Adi Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și