Închide meniul

OFICIAL | Mihai Bălaşa a semnat cu Farul! Contract pe 3 ani pentru fostul jucător de la FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 14:20

Reclamă
OFICIAL | Mihai Bălaşa a semnat cu Farul! Contract pe 3 ani pentru fostul jucător de la FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi

OFICIAL | Mihai Bălaşa a semnat cu Farul!

Mihai Bălaşa, într-un duel cu Louis Munteanu / Profimedia Images

Mihai Bălaşa a semnat cu Farul! Gică Hagi a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Sepsi mai pierde, astfel, un jucător, după ce Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălaşa a evoluat între 2017 şi 2019 pentru FCSB. Ulterior, el a mers la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat între 2019 şi 2022. Din 2022 a evoluat la Sepsi.

OFICIAL | Mihai Bălaşa a semnat cu Farul! Contract pe 3 ani pentru fostul jucător de la FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi

Bine ai venit, Mihai!

Mihai Bălașa este noul jucător al Farului după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani”, a transmis Farul, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 29 de ani, Mihai Bălaşa este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 500.000 de euro. Contractul lui Bălaşa cu Sepsi a expirat în această vară, iar cele două părţi nu s-au înţeles în privinţa unei prelungiri.

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța! A fost anunțată a 7-a plecare de la echipa „Regelui”

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța! „Regele” s-a hotărât să schimbe o mare parte din jucători, înaintea sezonului viitor de Liga 1.

Oficialii echipei de la malul mării au dezvăluit că fundașul Damien Dussaut nu va mai face parte din lotul lui Gică Hagi, pentru sezonul viitor.

Reclamă

„Mulțumim, Damien Dussaut.

Farul și fundașul Damien Dussaut au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale”, au anunțat oficialii de la Farul Constanța, pe Facebook.

Fundașul a ajuns la Farul în anul 2023, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Rapid. În tricoul fostei campioane a adunat 32 de meciuri.

În cariera sa, Dussaut a mai jucat la: Valenciennes, Standard Liege, Saint-Truiden, Dinamo și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Anunțul a venit la o zi distanţă după ce echipa lui Gică Hagi s-a mai despărțit de doi jucători și de un om din staff. Era vorba despre Kevin Boli, Amine Benchaib și Eric de Oliveira.

Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

“Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!”, a transmis Farul, pe Facebook, în privinţa lui Kevin Boli.

De asemenea, Farul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul belgian Amine Benchaib. Din pricina accidentărilor, acesta nu a evoluat decât în 6 partide în sezonul precedent.

“Farul Constanța și belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor”, a fost mesajul clubului condus de Gică Hagi, pe Facebook.

Hagi l-a luat pe Gabi Iancu şi îi aşteaptă pe Merloi şi Alex Pitu!

Gică Hagi l-a convins pe Gabi Iancu să se întoarcă la echipa lui. Hagi îi mai aşteaptă pe George Merloi şi pe Alexi Pitu. Gabi Iancu a fost crescut chiar la academia Hagi, în timp ce Merloi este un produs al academiei celor de la FCSB.

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB a ajuns gratis la Farul Constanța.

Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, relațiile dintre cele două părți sunt excelente și ar fi doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și