Închide meniul

OFICIAL | U Cluj a transferat un alt fost fotbalist al lui Gigi Becali! 4 foşti jucători ai FCSB-ului au ajuns deja la ardeleni

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 17:13

Reclamă
OFICIAL | U Cluj a transferat un alt fost fotbalist al lui Gigi Becali! 4 foşti jucători ai FCSB-ului au ajuns deja la ardeleni

OFICIAL | U Cluj a transferat un alt fost fotbalist al lui Gigi Becali!

U Cluj, într-un meci / Profimedia Images

U Cluj a transferat un alt fost fotbalist al lui Gigi Becali! După Iulian Cristea, Ovidiu Popescu şi Vadim Raţă, echipa antrenată de Neluţu Sabău a obţinut serviciile unui alt fost jucător al FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Boboc a semnat cu U Cluj, potrivit anunţului oficial făcut de echipa ardeleană.

OFICIAL | U Cluj a transferat un alt fost fotbalist al lui Gigi Becali!

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Radu Boboc (25 de ani). Jucătorul care a îmbrăcat în campionatul recent încheiat tricoul celor de la FC Voluntari poate evolua în benzi atât în linia defensivă, cât și în linia de mijloc.

Jucătorul craiovean a fost crescut la Academia „Gheorghe Hagi” evoluând în perioada junioratului în două ediții de UEFA Youth League. A debutat în Superliga în sezonul 2018/2019. La finalul stagiunii a câștigat și primul trofeu al carierei, cucerind Cupa României alături de Farul Constanța. Evoluțiile solide din acel prim sezon la seniori i-au adus un loc în lotul naționalei U21 pentru Campionatul European din 2019, când naționala noastră a ajuns până în semifinalele competiției.

În tricoul celor de la Farul, Radu Boboc a strâns 122 de partide, marcând trei goluri și oferind șapte pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Component al naționalei olimpice

Pe lângă cele 13 selecții în naționala U21, noul nostru jucător a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021. Acolo, Radu Boboc a evoluat în partidele cu Honduras și Coreea de Sud.

După ce în sezonul 2022/2023 a evoluat pentru FCSB, Radu Boboc a ajuns la FC Voluntari vara trecută. A fost om de bază pentru ilfoveni, fiind integralist în 23 de partide din Superliga din totalul de 34 jucate”, a transmis U Cluj pe site-ul oficial.

U Cluj a realizat deja 5 transferuri pentru următorul sezon. 4 dintre cei 5 jucători au evoluat în trecut pentru FCSB. Iulian Cristea, fost în trecut la FCSB, a venit de la Rapid. Ovidiu Popescu a semnat cu U Cluj după ce s-a despărţit de FCSB. Vadim Raţă, care a jucat şi el la FCSB, a fost adus de la FC Voluntari. Singurul jucător transferat până acum care nu a evoluat la echipa lui Gigi Becali este Dorin Codrea. El a venit de la Concordia Chiajna.

Reclamă

A fost şi o mişcare în sens invers. Daniel Popa a semnat, recent, cu FCSB şi a fost prezentat oficial de echipa lui Gigi Becali.

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Fostul jucător de la FCSB și Rapid își va bifa astfel o nouă aventură la nivelul Ligii 1.

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Iulian Cristea a fost legitimat la Rapid. Totuși, fundașul a fost dat afară de Neil Lennon, noul tehnician al formației din Giulești.

Liber de contract după despărțirea de Rapid, Iulian Cristea a semnat cu U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău și-a întărit astfel echipa cu un jucător care are peste 200 de meciuri în Liga 1.

„FC Universitatea Cluj continuă seria transferurilor pentru noul sezon. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Iulian Cristea (29 de ani), fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1 și patru prezențe în echipa națională, care poate evolua atât în centrul aparării, cât și la închidere”, au transmis oficialii „șepcilor roșii”, pe Facebook.

În cariera sa, Iulian Cristea a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaș, Metalurgistul Cugir, FCSB și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 650.000 de euro, potrvit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:33

LIVE TEXTCroația – Albania 1-1! Kramaric a marcat chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani! Meci „nebun” la EURO 2024

17:32

România – Belgia, la EURO 2024 | „Jucăm cu cuțitul la gât!” Belgienii nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

17:07

Anghel Iordănescu, dat pe spate de tactica fiului său din România – Ucraina 3-0: „Să se predea la Școala de Antrenori!”

17:01

David Popovici se simte excelent la Belgrad, înaintea finalei la 100m liber (19:52, Antena 3 CNN): „Mă ajută mult asta”

16:51

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și