Închide meniul

Omar El Kaddouri a „spart gheața” la CFR Cluj. Marocanul trecut prin Serie A, la primul gol pentru echipa lui Adrian Mutu

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 22:10

Reclamă
Omar El Kaddouri a spart gheața” la CFR Cluj. Marocanul trecut prin Serie A, la primul gol pentru echipa lui Adrian Mutu

Omar El Kaddouri a „spart gheața” la CFR Cluj

Omar El Kaddouri / Profimedia

Omar El Kaddouri a „spart gheața” la CFR Cluj. Mijlocașul din Maroc a reușit să înscrie primul gol pentru fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Kaddouri a marcat în partida cu FCU Craiova, care reprezintă un duel din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Omar El Kaddouri a „spart gheața” la CFR Cluj

Jucătorul fostei campioane a României a punctat în minutul 13, la partida cu oltenii patronați de Adrian Mititelu. Balonul a ajuns inițial la Otele, care a profitat de o eroare a portarului Gurău. Totuși, acesta nu a reușit să trimită mingea în plasă.

În cele din urmă, la aceași fază, mingea a ajuns la El Kaddouri, care a avut o execuție de clasă și a trimis balonul direct în plasa porții. Astfel, jucătorul din Maroc a marcat la al 5-lea meci pentru echipa pregătită de Adrian Mutu.

Omar El Kaddouri a ajuns la CFR Cluj în această iarnă, din postura de jucător liber de contract. S-a despărțit de PAOK Salonic în vara anului trecut, iar de atunci nu a mai activat pentru nicio formație, până în luna ianuarie.

Reclamă

În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2016, atunci când juca la Napoli. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl evalua la suma de 5 milioane de euro.

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că a doua zi după înfrângerea cu Rapid a avut loc o şedinţă constructivă cu Neluţu Varga, patronul echipei, şi Adrian Mutu. Cei trei au discutat mai multe lucruri importante, mai ales că duminică a fost şi ultima zi de transferuri.

„Nu era nervos când am discutat. A fost o discuție provocată de ambele părți pentru că era o zi de duminică și luni a fost ultima zi de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii importante. Sămbătă a fost meciul, duminică am provocat această discuție și dorința a fost de ambele părți.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care l-au cunoscut înainte pe domnul Varga, eu nu dar îl știu din povești, este mult diferit în acest moment față de cum era înainte. Echilibrat, discutăm și este genul de om căruia îi plac argumentele, când le ai și justifici când prezinți un subiect sau o soluție înțelege mai repede decât și-ar imagina unii.

Alături de noi a fost și Adi Mutu, a fost cât se poate de constructivă. S-a luat și decizia în ceea ce înseamnă aducerea fundașului stânga de la UTA. Am renunțat la Lovro și am făcut o compensare și lui îi expira contractul în vară”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și