Închide meniul

„Oricine îşi doreşte” Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a marcat cu Universitatea Craiova!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 8:51

Reclamă
„Oricine îşi doreşte Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a marcat cu Universitatea Craiova!

Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a deschis scorul cu Universitatea Craiova!

Ahmed Bani / Hepta

Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a marcat cu Universitatea Craiova! Tatăl lui Ahmed Bani dezvăluia că fiul lui are mai multe oferte. AEK Larnaca şi o echipă din Portugalia şi-au manifesat interesul să îl transfere pe Ahmed Bani. Campionatul Portugaliei este transmis în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România Ahmed Bani e dorit de U Cluj şi FC Botoşani, dar jucătorul de 22 de ani al „câinilor” preferă să semneze în străinătate.

„Oricine îşi doreşte” Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a marcat cu Universitatea Craiova!

„(n.r: despre un transfer) Sunt încă la Dinamo, îmi fac datoria aici și sunt fericit. Nu vreau să comentez. Normal că orice jucător își dorește să meargă în străinătate și să facă performanță. Momentan sunt la Dinamo și sunt fericit.

Mă bucur că am înscris în apropierea zilei mele de naștere. Sunt fericit că am și câștigat. Sunt foarte, foarte bucuros că s-a întâmplat asta. M-am bucurat că am înscris.

Un meci foarte greu, împotriva unei echipe care ne-a pus probleme. Ne pare rău de acele cartonașe. E important că am luat punctele în această seară. Am încercat să ne facem datoria pe teren.

Reclamă
Reclamă

A fost o atmosferă incendiară și chiar ne-au împins de la spate. Este dificil. Ne-am apărat exemplar. Am luptat cu inima. Ne bucurăm. Suntem la început de campionat și vedem când se va trage linia. Încercăm să câștigăm toate meciurile și vom vedea. O să încercăm să îndreptăm greșelile”, a declarat Ahmed Bani după ce a deschis scorul rapid în meciul Dinamo – Universitatea Craiova 2-1.

Bani a reuşit să marcheze în secunda 30 a meciului cu Universitatea Craiova. Reuşita a fost confirmată cu VAR. Dinamo a câştigat dramatic cu echipa patronată de Mihai Rotaru, după ce „câinii” au condus cu 2-0. Gnahore a majorat avantajul „câinilor” după golul lui Bani, Koljic reducând ulterior din handicap. Dinamo a terminat partida în 9 oameni, după ce Sivis şi Homawoo au fost eliminaţi.

Ce spunea tatăl lui Ahmed Bani despre ofertele pe care le are fiul lui

Ahmed Bani are oferta pe masă de la AEK Larnaka și de la o echipă din Portugalia de primă ligă. Vrea să rămână la Dinamo. Iubește prea mult clubul acesta. Nu ar pleca vreodată în viața lui.

Reclamă

Sperăm să nu fie nevoit sa aleagă altă echipă de pe lista adevărată care a apărut în presă. E adevărat că-l vrea U Cluj, dar și FC Botoșani. Așteptăm oferta oficială din Portugalia, apoi decidem împreună.

Fără golul lui Bani, Dinamo poate era retrogradată. Să nu uităm ce a făcut cu Iași. A dat gol si cu U Cluj. Joacă mult cu sufletul”, a declarat tatăl lui Ahmed Bani, Mustafa Akram, pentru fanatik.ro.

Ahmed Bani e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400.000 de euro. Bani are 8 prezenţe în naţionala U21 a României. Dinamo are un început foarte bun de campionat. „Câinii” se află pe locul 2, cu 12 puncte obţinute în 7 partide. Dinamo a fost învinsă numai de CFR Cluj în acest start de sezon. „Câinii” au condus cu 2-0 în meciul cu CFR Cluj, dar au pierdut dramatic, după ce grecul Tachtsidis a marcat golul victoriei în prelungiri.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

Gigi Becali a primit o ofertă pentru un jucător important al FCSB-ului! Răspunsul patronului roş-albaştrilor

10:16

Alex Albon, descalificat după calificările Marelui Premiu al Ţărilor de Jos! Dezastru pentru pilotul Williams

10:08

Foto„Fie venerat, fie disprețuit” Ce a scris presa germană despre Christoph Daum, după decesul fostului selecţioner al României!

9:45

„A fost o chestiune de bani?” Novak Djokovic a reacţionat, după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendarea pentru dopaj

9:33

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz! Situaţie dificilă pentru campioni

9:27

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan! Ce a spus despre reuşita românului

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile!
Citește și