Închide meniul

Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo! Conducerea a luat o decizie incredibilă, cum rar se vede în fotbal

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 21:19

Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo! Conducerea a luat o decizie incredibilă, cum rar se vede în fotbal

Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo

Ovidiu Burcă / Profimedia

Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo! Tehnicianul ar urma să părăsească banca tehnică a formației din Ștefan cel Mare, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de la revenirea echipei în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima partidă, Dinamo a fost învinsă de FCSB cu scorul de 0-1. Partida respectivă a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Și după acest meci, „câinii” nu au ieșit din criză și nu au mai câștigat nicio partidă din luna august.

Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo! Ce se va întâmpla la formația „alb-roșie”

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Ovidiu Burcă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo și își va da demisia în zilele următoare, cel târziu după meciul cu Sepsi, care este programat pe data de 4 decembrie. Această decizie ar urma să fie luată din cauza faptului că vestiarul și suporterii îl contestă pe tehnician.

După această plecare, până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea echipei ar urma să se ocupe Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, care dețin licența PRO.

Totuși, conducerea clubului ar fi luat o decizie uluitoare, cum rar se vede în lumea fotbalului. Tot sursa citată anterior anunță faptul că Ovidiu Burcă ar urma să aibă un cuvânt de spus în numirea următorului antrenor. Altfel spus, acutalul antrenor de la Dinamo va contribui la numirea succesorului său!

Reclamă

În momentul de față, după cele 17 partide jucate din actualul sezon de Liga 1, Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte obținute în aceste meciuri. Astfel, șansele câinilor de a se salva de la retrogradare scad de la meci la meci, având în vedere faptul că formația nu a reușit să mai câștige vreo partidă din vara acestui an.

Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo

După înfrângerea în fața marii rivale, Costel Orac, component al lotului lui Dinamo care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1984, l-a făcut praf pe actualul antrenor al „câinilor” din Ștefan cel Mare.

Fostul mare jucător a menționat faptul că nu poate crede ce a putut să declare Ovidiu Burcă și a menționat faptul că antrenorul „nu cunoaște istoria clubului” pe care îl antrenează:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-mi vine să cred ce a putut să declare Ovidiu Burcă. Mi se pare declarația unui om disperat, care și-a pierdut echilibru, iar asta nu e bine. Văd că face referire că a rescris codul genetic. Omul și-a pierdut controlul. Nici măcar nu cunoaște istoria clubului ăsta, dacă o cunoștea avea mai mult respect.

Pe mine mă deranjează că el face referire la faptul că Dinamo, vezi Doamne, avea spate. Păi, Dinamo avea spate pentru că avea valoare. Dinamo nu a câștigat campionate și a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni pentru că avea spate, ci pentru că avea jucători de valoare.

Mie, în general, nu-mi place să mă iau de asemenea specimene de oameni, dar când sunt obraznici trebuie puși la punct. Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Deși mi se părea că este un băiat cu bun-simț, dar se pare că și-a pierdut controlul”, a spus Costel Orac, conform sursei menționate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și