Închide meniul

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători, dar Dinamo are interdicţie la transferuri. „Ar fi absurd acum să pun presiune pe acţionari”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 16:55

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători, dar Dinamo are interdicţie la transferuri. Ar fi absurd acum să pun presiune pe acţionari”

Ovidiu Burcă a făcut un anunţ pentru fanii lui Dinamo

Ovidiu Burcă, după o victorie a lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă încearcă să aducă jucători la Dinamo, dar are dificultăţi din moment ce echipa are interdicţie la transferuri. Tehnicianul clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre viitorul grupării din Ştefan cel Mare. Acesta a declarat că își dorește să formeze un lot competitiv pentru Liga 1. Dinamo are însă mari probleme din moment ce are interdicţiela transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a revenit în primul eșalon al fotbalului românesc după doar un sezon petrecut în liga secundă. Câinii roșii au reușit să o învingă pe FC Argeș, la barajul de promovare/menținere în Liga 1. Echipa pregătită de Burcă a câștigat duelul cu argeșenii, cu scorul de 8-5, la general, după 6-1 la București și 2-4 în deplasare.

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători. Dinamo are de şapte luni interdicţie la transferuri

Ovidiu Burcă dorește să întărească echipa, înainte de start-ul noului sezon al Ligii 1. Totuși, situația clubului din Ștefan cel Mare este una delicată. Dinamo, care se află în insolvență, a primit în luna noiembrie a anului trecut o interdicție la transferuri, din partea FIFA.

Interdicția a venit ca urmare a unor datorii pe care formația bucureșteană le avea față de foști jucători, legitimați de-a lungul timpului la echipă.

„Eu am venit la Dinamo într-un moment mult mai complicat decât este acum. Dacă atunci mi-am asumat un rol, ar fi absurd acum să pun acţionarii într-o zonă de presiune. E clar că ne dorim nişte transferuri, ne dorim să îmbunătăţim echipa pentru SuperLigă. Pe de altă parte, am linişte şi răbdare. Avem promisiuni din partea acţionarilor că vom debloca situaţia privind interdicţia la transferuri.

Reclamă

Nu pot să spun acum câţi jucători, noi avem deja ţintele, pentru că am lucrat de mai mult timp la asta. Suntem în contact cu mulţi jucători şi chiar dacă avem această interdicţie la transferuri încercăm să facem în paralel unele lucruri. Nu ne permitem să aşteptăm până la începerea campionatului pentru a avea discuţii cu unii jucători”, a spus tehnicianul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul a vorbit și despre posibilele plecări din Ștefan cel Mare

„Ştim clar ce să facem legat de jucătorii care încheie contractul cu Dinamo. Cu unii avem discuţii, unii au semnat deja prelungirea contractelor. Jucătorii care au avut un aport esenţial până acum, cum sunt Pop, Patriche sau Moura, vor continua alături de noi. Pe Ricardo Grigore, care se întoarce după împrumut, îl cunosc de la juniori… el din varii motive a avut o stagnare, dar el poate aduce un foarte mare plus în momentul acesta lui Dinamo

Dacă plecările aduc o linişte financiară pot să spun că e normal să fie clubul mai important ca interesele unui antrenor sau jucător. Dacă plecarea unui jucător face bine clubului, nu m-aş opune. Pentru că perspectiva însănătoşirii financiare trebuie să primeze”, a mai adăugat Burcă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și