Închide meniul

„Păi, bă, eşti nebun?!” Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid: „Ia, treci pe bancă și tu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 13:55

„Păi, bă, eşti nebun?! Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid: „Ia, treci pe bancă și tu!

Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid. Alexandru Băluţă a fost criticat dur de patron după evoluţia modestă din derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Coman, Olaru şi Tânovanu, un alt nume greu a fost desfiinţat de Gigi Becali. Alexandru Băluţă riscă să devină rezervă de lux după ce l-a scos din sărite pe Becali.

Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid

Băluță? Păi, dacă dădea călcâie la centrul terenului. Păi, bă, ești nebun?! Joacă, bă! Dai călcâie? Ia, treci pe bancă și tu”, a atacat Becali la primasport.ro.

Alexandru Băluţă, citat din Biblie la miezul nopţii

Alexandru Băluţă a postat un citat din Biblie la miezul nopţii, la scurt timp după ce FCSB a pierdut categoric derby-ul cu Rapid, scor 0-4. Băluţă anunţă că FCSB nu este răpusă şi va continua să lupte pentru titlu.

Alexandru Băluţă s-a folosit de un citat din Biblie pentru a da un mesaj de mobilizare, la scurt timp după ce FCSB a trăit o umilinţă de proporţii în derby-ul cu Rapid. Băluţă spune că nimic nu este pierdut şi că FCSB va trece peste acest moment greu.

Reclamă

”Când Dumnezeu este în barca ta nu înseamnă că nu va fi furtună, înseamnă că barca ta nu se va scufunda”, este un citat postat de Alexandru Băluţă.

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0: „Sunt mândru de jucătorii mei”!

Elias Charalambous a avut o reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0. Antrenorul cipriot a spus că e mândru de jucătorii lui pentru tot ce au făcut în acest sezon.

A fost o înfrângere grea. Scuze fanilor noştri. Despre meci, am primit un gol dintr-o fază fixă. Puteam înscrie în prima parte, dar nu am reuşit. Am înscris un gol, dar a fost offside. Am cedat după al doilea gol al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Este ultima etapă a sezonului regular. De la începutul campionatului, aceşti jucători au fost în permanenţă pe primul loc. Nu trebuie să uităm ce au făcut aceşti jucători până atunci. Câteodată mai ai și zile de genul. Începe play-off-ul, jucăm cu Sepsi. Sunt mândru de jucătorii mei.

Nu ne dorim astfel de momente, când cedăm. Nu sunt aici să dau în jucători, pentru că sunt mândru de ei. Ei sunt supăraţi acum, am fost şi eu jucător. Ei sunt cei mai afectaţi. Ştim că nu am jucat bine. E o lecţie pentru noi. Atât pentru mine, cât şi pentru jucători.

Cea mai mare problemă a fost atunci când am primit al doilea gol şi am renunţat la luptă. Trebuie să analizăm meciul şi să corectăm lucrurile. Astăzi nu am jucat bine. La confruntările viitoare vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului. Îl felicit şi pe arbitru. De multe ori, arbitrii care se duc la monitor iau decizia în funcţie de VAR. Îl felicit pe Haţegan că n-a luat acea decizie să dea penalty.

Nu trebuie să vezi totul în negru. Este fotbal. Avem jucători buni şi o echipă bună. Domnul Gigi e de mulţi ani în fotbal şi ştie că nu putem câştiga întotdeauna. Campionatul se joacă până la final, așa vedem noi lucrurile.

Luăm totul meci cu meci şi aşa o vom ţine până la capăt”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 4-0.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și