Închide meniul

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0: „Sunt mândru de jucătorii mei”! Ce a spus despre Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 23:16

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0: „Sunt mândru de jucătorii mei! Ce a spus despre Gigi Becali

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid - FCSB 4-0: "Sunt mândru de jucătorii mei"

Elias Charalambous, la un meci / Profimedia Images

Elias Charalambous a avut o reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0. Antrenorul cipriot a spus că e mândru de jucătorii lui pentru tot ce au făcut în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous a admis că FCSB a făcut o partidă slabă cu Rapid. Despre Gigi Becali, Charalambous a spus că ştie, cu siguranţă, că FCSB nu poate câştiga toate meciurile.

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0: „Sunt mândru de jucătorii mei”! Ce a spus despre Gigi Becali

A fost o înfrângere grea. Scuze fanilor noştri.

Despre meci, am primit un gol dintr-o fază fixă. Puteam înscrie în prima parte, dar nu am reuşit.

Am înscris un gol, dar a fost offside. Am cedat după al doilea gol al Rapidului.

Reclamă

Este ultima etapă a sezonului regular. De la începutul campionatului, aceşti jucători au fost în permanenţă pe primul loc.

Nu trebuie să uităm ce au făcut aceşti jucători până atunci”

Nu trebuie să uităm ce au făcut aceşti jucători până atunci. Câteodată mai ai și zile de genul.

Începe play-off-ul, jucăm cu Sepsi. Sunt mândru de jucătorii mei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne dorim astfel de momente, când cedăm. Nu sunt aici să dau în jucători, pentru că sunt mândru de ei.

Ei sunt supăraţi acum, am fost şi eu jucător. Ei sunt cei mai afectaţi. Ştim că nu am jucat bine.

„E o lecţie pentru mine şi pentru jucători”

E o lecţie pentru noi. Atât pentru mine, cât şi pentru jucători.

Cea mai mare problemă a fost atunci când am primit al doilea gol şi am renunţat la luptă. Trebuie să analizăm meciul şi să corectăm lucrurile.

Astăzi nu am jucat bine. La confruntările viitoare vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului.

Îl felicit şi pe arbitru. De multe ori, arbitrii care se duc la monitor iau decizia în funcţie de VAR. Îl felicit pe Haţegan că nu a luat acea decizie să dea penalty.

Domnul Gigi e de mulţi ani în fotbal şi ştie că nu putem câştiga întotdeauna”

Nu trebuie să vezi totul în negru. Este fotbal. Avem jucători buni şi o echipă bună.

Reclamă

Domnul Gigi e de mulţi ani în fotbal şi ştie că nu putem câştiga întotdeauna. Campionatul se joacă până la final, așa vedem noi lucrurile.

Luăm totul meci cu meci şi aşa o vom ţine până la capăt”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 4-0.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru: „Au fost zero! Nu am avut niciun jucător pe teren!” Ameninţări pentru jucători

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Patronul „roş-albaştrilor” a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron.

Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd„, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și