Închide meniul
Foto

Atmosferă fabuloasă la Constanţa! Apariţia lui Gică Hagi a declanşat nebunia printre fani: „Hagi, Hagi, Hagi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 19:38 / Actualizat: 22 mai 2023, 23:48

Parada campionilor la Constanţa! Imagini fabuloase cu jucătorii Farului şi Gică Hagi. Cei de la Farul au prezentat fanilor din Constanţa trofeul câştigat duminică seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a devenit campioana României, după ce a învins pe FCSB cu 3-2. După petrecerea din club, Gică Hagi şi jucătorii au mers în Constanţa pentru a prezenta fanilor trofeul.

Update 20.10: Apariţia lui Gică Hagi i-a făcut pe fani să să exulte. Mii de fani i-au scandat numele „Regelui”.

Update 20:00: Jucătorii şi Gică Hagi au ajuns în „Piaţa Ovidiu” din Constanţa. Atmosferă fabuloasă la Cosntanţa.

VIDEO Parada campionilor la Constanţa! Imagini fabuloase cu jucătorii Farului şi Gică Hagi

Reclamă

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut! „Regele” a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu a Farului

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut după ce Farul a devenit campioana României. „Regele” a dat tonul distracţiei la petrecerea de titlu într-un club de la malul mării. Au fost imagini de colecţie cu cel care este patron şi manager tehnic la echipa care a învins-o pe FCSB, scor 3-2.

Hagi nu a mai ţinut cont de nimic şi a fost one-man show la sărbătoarea Farului. Mai întâi i-a mulţumit soţiei lui, Marilena, pentru faptul că l-a susţinut în proiectul Academiei. „M-a lăsat să cheltui bani, mulţi bani”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. El a intrat cu soţia lui pe teren, în momentul în care a primit medalia de campion.

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecere. Nu s-a ferit nici de dansurile din buric, pe ritmuri arăbeşti. „Regele” a atras toate privirile.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească. A luat microfonul, iar imaginile au devenit virale.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce tatăl său a devenit campionul României

Ianis Hagi s-a bucurat enorm pentru că echipa tatălui său a devenit campioana României.

O seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru Farul, pentru tot ce a însemnat acest proiect de 14 ani. A reușit să câștige 4 trofee, cu o medie de vârstă atât e mică. E ceva extraordinar. Nu am putut să urmăresc meciul, am avut premiile de final de an. Am văzut fazele. I-am felicitat pe părinții mei. Știam că vor câștiga. Meritau. Tata de pe teren, mama, de acasă, susținând proiectul. I-am felicitat scurt și vom vorbi mâine mai mult.

Își adaugă încă un trofeu la un CV cu care nu se pot lăuda mulți. Înseamnă mai mult decât primul trofeu, e o singură echipă în Constanța, echipa e iubită de toți. A fost presiunea mai mare. A fost un oraș întreg, au fost așteptări foarte mari, vor să câștige toate meciurile. Au reușit să câștige cu tineri talentați, în care tata are încredere”, a mai spus Ianis, citat de digisport.ro.

Sora lui, Kira Hagi, nu a putut fi prezentă la stadionul din Ovidiu, acolo unde „Regele” Hagi a dat lovitura şi a primit medalia de campion. A filmat însă momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

“Campionii creeaza campioni!“ -Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️„, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și